Home Zdravlje Način kako dišete ukazuje na probleme sa srcem

Način kako dišete ukazuje na probleme sa srcem

0
Način kako dišete ukazuje na probleme sa srcem

Ljekari upozoravaju da u tom slučaju ne bismo smjeli da odlažemo posjetu kardiologu. Problemi sa disanjem povezani sa zdravljem srcem često su podstaknuti slabijim fizičkim aktivnostimaLEKARI UPOZORAVAJU Način kako dišete ukazuje na probleme sa srcem

Pexels

Kako donosi Times of India, kratak dah jedan je od simptoma koji bi mogli da ukažu na probleme sa zdravljem srca. Lekari stoga upozoravaju da u tom slučaju ne bismo smeli da odlažemo posetu kardiologu. Problemi sa disanjem povezani sa zdravljem srcem često su podstaknuti slabijim fizičkim aktivnostima, poput obavljanja kućnih poslova ili penjanja stepenicama.

Bolovi u grudima

Neprijatnost, pritisak ili bilo kakvi drugi bolovi u grudima još su jedan simptom koji ukazuje na to da bismo mogli imati problema sa zdravljem srca. Lekari upozoravaju kako nikada ne bismo smeli da ignorišemo osećaj pritiska ili bolova u grudima, naročito ako se javljaju često ili duže vreme ne prolaze.

Iako mnogi ljudi strahuju od posete lekaru, a još više kada je u pitanju kardiolog, ipak pravovremena dijagnoza je veoma važna za zdravlje srca.

Stoga lekari pozivaju da jednom ili dvaput godišnje prevencije radi odemo na pregled kardiologu, a isto tako i da obratimo pažnju na određene simptome koji su često pokazatelj da nešto nije u redu sa zdravljem našeg srca ili krvnog sistema.

Najzena.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here