Home Magazin Da li je ženska majica savršeni komad odeće

Da li je ženska majica savršeni komad odeće

0
Da li je ženska majica savršeni komad odeće

Da li postoji jedinstven odgovor na pitanje : Šta je za ženu savešeni komad odeće? Za mnoge je asocijacija na savršeni komad haljina, mala crna haljina.

Za žene koje stalno balansiraju izmedju svakodnevnih obaveza i posebnih prilika, haljina sigurno nije uvek idealno rešenje. One će se pre odlučiti za žensku majicu koja može da se uklapa u sve kombinacije, zato je ona kraljica ženskih ormara, ide u kombinaciju sa suknjama, pantalonama, džinsom, helankama, šorcem, kao da ima sto lica, a ne jedno. U svakoj novoj kombinaciji  dobija novu dimenziju, prosto je drugačija,  različita kombinovanja iznova je oživljavaju. 

Šta je ovog leta savršeni komad ženske odeće?

Sa punim pravom može da se kaže da je ženska majica savršeni komad odeće ovog leta i da su naročito atraktivne one koje su spoj urbanog i sportskog outfita. Sa takvom majicom  ne može da se napravi pogrešna kombinacija. Što se kombinovanja tiče, nema razlike izmedju ležerne i poslovne varijante, podjednako se dobro kombinuje i uz džins i uz sako i pantalone klasičnog kroja, čak su daleko bolja kombinacija od košulja koje znaju da deluju kruto i vrlo uštogljeno. Majica je sa jedne strane odmerena u eleganciji. Zbog toga ih žene vole, čuvaju osećaj udobnosti, a sa druge strane im pružaju zadovoljstvo elegancije i prefinjenosti. 

U potrazi za ženskim majicama koje su spoj urbanog i sportskog outfita

Najnoviji modni trendovi idu u pravcu savršenog miksa urbanog, sportskog i modernog stila, koji je ove sezone nepogrešivi hit i savršeni komad odeće.  Zbog prirodnih materijala, savremenog dizajna i originalne grafike, ženska majica se  vratila  na velika vrata  kao znak apsolutnog stila. Ovog leta ona je apsolutni hit medju mladjom ženskom populacijom, posebno kraći modeli koji su ove godine zasenili sve druge modele. U kojoj god da su nijansi, ovi kraći modeli deluju tako atraktivno, ističu obline, pa ih uglavnom nose mladje devojke, uz čije godine i ide ovakva majica.  Za urbane devojke je važno da je model i dezen atraktivan, da na svakom koraku biva primećen, pa i komentarisan, dok je za starije i važno da je prozračna, da umanjuje mogućnost preteranog znojenja. U ormaru svake žene se nalazi mnogo majica različitih modela i dezena, kod mnogih žena deluje da su preselile čitav butik u plakar.  U prvim redovima su svakako majice koje se uklapaju uz afinitete, karakter i navike svoje domaćice. 

Kako se ovog leta nose ženske majice?

Nekada je delovalo nepristojno da ženska majica ne pokriva pupak, danas je to trend, medjutim, njena dužina je sasvim dovoljna da ne odaje utisak nepristojnosti i vulgarnosti. Devojke ih vole zato što naglašavaju struk i zato ih sigurno imaju u svim mogućnim bojama. Jednostavnost ih je dovela  do najtraženijeg komada odeće,  radnje su prepune ovih modela. Trendovi obično dolaze i prolaze, medjutim, klasika je ono što traje i treba se držati nje, pa je sigurno nepogrešivi izbor bela ili crna majica, to su dve najčešće boje u kojima se majice kupuju. Mada, spektar boja je veliki, pa žene koje ne vole tradicionalno, izlaze iz njegovih okvira ka modernom, imaju u ormaru sigurno bar po jednu majicu u svim bojama, kako u nekom momentu ne bi ostale bez glavnog aduta u kombinaciji. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here