Home Regija “SUMNJAM DA JE MOJ SIN OTROVAN” – Majka Rašida Sakića zakukala, progovorila o posljednjem susretu

“SUMNJAM DA JE MOJ SIN OTROVAN” – Majka Rašida Sakića zakukala, progovorila o posljednjem susretu

0
“SUMNJAM DA JE MOJ SIN OTROVAN” – Majka Rašida Sakića zakukala, progovorila o posljednjem susretu

Majka Rašida Sakića Velida Milikić ne prestaje da plače za sinom koji je jutros preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

U razgovoru za Kurir kaže da je mesecima strepila od najgorih vesti.

– Ne znam šta da vam kažem, teško mi je jako. Mlađi sin mi je javio pre deset minuta da je Rašid preminuo. Njemu je to neko javio, znate kako već to ide. Ili je otrovan ili se nešto desilo, ne znam, ne znam. Sumnjam, a ne znam šta da vam kažem – ponavljala je nesrećna žena.Kako kaže predosećala je najgore.

– Osećala sam da će se nešto desiti. Oduvek je imao neke probleme, oduvek sam razmišljala da li će ga neko ubiti. Eto, on je bio za sve dobar samo za sebe nije. Nisam dobro zdravstveno imam operaciju kičme i sada kad mi je sin javio ne znam kako ću sa bolom. Ne znam ni gde gde će sahrana biti. On ima sina u Loznici i ženu. Šta će sad da bude ne znam – ponavljala je neutešna majka.

Sa Sinanovom suprugom Sabinom i njenom ćerkom Đulkicom nije u kontaktu.

– Nikada se sa Sabinom nisam čula. Niti smo u dobrom odnosu. Otkako sam se rastala sa Sinanom svako je krenuo na svoju stranu. Ćelu je othranio baba i deda. Verujte da nije imao nikakvu zaštitu od oca, ma ni od koga.

Velida se seća i poslednjeg razgovora sa preminulim naslednikom.

– Bilo je to kada je tek stigao u zatvor u Mitrovicu. Pre toga je bio u Sarajevu i bili smo u kontaktu. Živeo je sa nekom curom. Pobegao je iz bolnice jer je imao nanogicu. Ode jedna mladost – završava potresnim rečima Velida,piše SrbijadanasHaber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here