Home Regija STUDENT USTAO NA ČASU, REKAO “JOŠ SAMO MALO” I SJEO! Policija se šokirala kada mu je pretresla stan! JEDNA STVAR JE ZAJEDNIČKA SA KOSTOM K!

STUDENT USTAO NA ČASU, REKAO “JOŠ SAMO MALO” I SJEO! Policija se šokirala kada mu je pretresla stan! JEDNA STVAR JE ZAJEDNIČKA SA KOSTOM K!

0
STUDENT USTAO NA ČASU, REKAO “JOŠ SAMO MALO” I SJEO! Policija se šokirala kada mu je pretresla stan! JEDNA STVAR JE ZAJEDNIČKA SA KOSTOM K!

Kako nezvanično saznajemo uhapšeni mladić, student prve godine Više škole, u toku časa je ustao i rekao “Još samo malo”.

– Pošto je to izgovorio samo je seo. Njegove reči uplašile su prisutne na času, jer se inače u poslednje vreme čudno ponašao, te su slučaj prijavili policiji. Policija je sačekala da se čas završi, a potom su, u akciji “SALUS” koja se odnosi na pojačanu kontrolu u školama, zajedno sa L.K. otišli u policijsku stanicu i obavili razgovor sa njim – objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je i u policijskoj stanici iskusknim inspektorima bilo čudno ponašanje pomenutog studenta.

– Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva policija je otišla da pretrese stan i iznenadili se šta su u njemu sve našli – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, pretresom stana i drugih prostorija pronađeno je oružje koje je iste marke koje je koristio i dečak Kosta K. u masakru u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

– Naime prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronađene su četiri kese u kojima je bilo oko 150 grama amfetamina, jedna vazdušna puška, kutija sa više dijabola za vazdušnu pušku i jedan pištolj marke “Česka zbrojevka ” kal.7,65 mm, za koji je njegov otac imao dozvolu, ali i koji je, kako se sumnja, koristio i dečak Kosta K. prilikom masakra koji je počinjen u OŠ “Vladislav Ribnikar” – rekao je naš sagovornik i dodao da je u jednoj prostoriji nađen i jedan lovački nož dužine sečiva od oko 15 cm.

Nakon toga, dežurni zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je osumnjičenom L.K. odredio zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here