Home Regija Sestra zlostavljane djevojke u Beogradu: Beba u modricama, svoju ženu je silovao

Sestra zlostavljane djevojke u Beogradu: Beba u modricama, svoju ženu je silovao

0
Sestra zlostavljane djevojke u Beogradu: Beba u modricama, svoju ženu je silovao

Ovim potresnim riječima počela je ispovijest djevojka (29) čija je sestra (26) prije dva dana pretrpjela jezivo porodično nasilje od strane svog nevjenčanog supruga (25) na Zvezdari u Beogradu. Nasilnik je nakon prijave MUP uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična djela nasilje u porodici i silovanje. On je kako se sumnja zlostavljao i šestomjesečnog sina koji je imao modrice po glavi!

Topla voda

– U posljednja dva mjeseca počeo je da se iživljava nad mojom sestrom, promijenio se i bio je sve nervozniji. Te večeri došao je kući s posla, bio je opet nervozan i otišao je da se istušira. Potrošio je svu toplu vodu iz bojlera i moja sestra ga je upitala zašto je to uradio jer je i ona htjela da se tušira i tada je počeo pakao – kaže sestra oštećene devojke.

Dodala je da su supružnici od marta prošle godine zajedno.

– Tražio je od nje da budu intimni i ona je ga odbila, a on se tada bacio na krevet, legao preko nje i pesnicama se održavao na njenim grudima – rekla je.

Sagovornica dodaje da je njena sestra trpjela ozbiljne bolove. Bukvalno se borila za vazduh, davio je i udarao po glavi, a onda ju je silovao. Moja sestra se potom požalila svojoj drugarici gdje je navela da je silovana i pretučena. Drugarica je odmah reagovala i obavijestila me – kaže devojka i dodaje da su ona i sestra rasle u hraniteljskoj porodici i da imaju samo jedna drugu.

Oči u oči

– Odmah sam je pitala da li je sve uredu, a ona je odgovorila da jeste, iako sam znala da nije. Dogovorile smo se da se vidimo sutra i tada sam odlučila da ću spasiti moju sestru i sestrića izvući iz kandži bijednog i jadnog stvorenja kao što je on – rekla je djevojka.

Zabrinuta djevojka detaljno je objasnila da joj je oštećena kroz plač objasnila kroz koju torturu prolazi u posljednje vrijeme.

– Dugo sam je ubjeđivala da mu se suprotstavi, spakuje stvari i prijavi ga. Tada mi je rekla: “On će mene ubiti ako ga prijavim, a isto će mi biti i da ga ne prijavim!” Smogla je snage i prijavila je nasilnika – kaže sestra oštećena djevojke.

Dok su bile na pregledima oštećena djevojka i šestomjesečna beba osumnjičeni je pokušao da stupi u kontakt s njima.

– Kao da je osjećao da se nešto dešava, a kasnije je uhapšen i sreli smo se s njim oči u oči kad su ga izvodili iz policijske stanice. Tada je zastao i djelovao je kao da nasrće na nas, ali su inspektori odmah reagovali – dodaje potresnim glasom sestra.

Nastavio sa kockom

Ona je objasnila i da je zet u posljednje vrijeme navodno počeo opet da kocka i da je to vjerovatno okidač za ovaj haos.

– Ranije se kockao, ali je s tim prestao. Sestra sumnja da je vjerovatno opet počeo sa ovim porokom, jer je znao da dođe bez cijele plate kući i kaže da je izgubio novčanik – navodi ona i naglašava da se njena sestra plašila da mu se suprotstavi jer njih dvije nemaju roditelje, ni bližu porodicu koja bi ih zaštitila. Sestra je na pregledima bila od osam sati ujutru do osam uveče, ali svi su prema nama bili divni, posebno iz policije gdje su je inspektori zvali na posla sata. Sestriću su ljekarskim pregledom ustanovili da ima čak 11 modrica po tijelu – ispričala je djevojka, piše Kurir.

Podsjetimo, osumnjičeni se sumnjiči da je nevjenčanoj supruzi zadao više udaraca i primoravao je na seksualni odnos, kao i da je njihovom djetetu nanio povrede po glavi i vratu. prenosi n1Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here