Home Regija PRECIZNA ANALIZA I PSIHOLOŠKI PROFILI MASOVNIH UBICA: Uroš i Kosta – crne zvijezde sa MORALNOM GREŠKOM, stručnjaci tvrde “Nije riječ o bolesti”

PRECIZNA ANALIZA I PSIHOLOŠKI PROFILI MASOVNIH UBICA: Uroš i Kosta – crne zvijezde sa MORALNOM GREŠKOM, stručnjaci tvrde “Nije riječ o bolesti”

0
PRECIZNA ANALIZA I PSIHOLOŠKI PROFILI MASOVNIH UBICA: Uroš i Kosta – crne zvijezde sa MORALNOM GREŠKOM, stručnjaci tvrde “Nije riječ o bolesti”

Dve velike tragedije pogodile su našu zemlju. Masovna ubistva počinili su maloletni učenik Kosta Kecmanović i Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca star 21 godinu.Prema informacijama koje su dospele u javnost, ni Kosta Kecmanović ni Uroš Blažić koji su za samo 48 sati ubili 17 i ranili 20, mahom dece, nisu pokazali kajanje.

Dr Slavica Dejanović Đukić i Aleksandra Janković analizirale su dvojicu masovnih ubica kako su za Alo! objasnile pretpostavlja se da je kod njih teško oštećena bitna instanca u strukturi ličnosti – moralnost!

– Može se sa velikom verovatnoćom smatrati da će istraživanje ići i u smislu da je reč ne o bolesti, nego o stanju – istakla je dr Đukić i dodala da ličnost imaju i deca, pa i trinaestogodišnjak.

Jankovićeva je istakla da je moguće da ni Kosta Kecmanović ni Uroš Blažić nemaju psihijatrijsku dijagnozu.

– Dok se u slučaju Blažića čulo da je imao problematično ponašanje i da je već ispoljavao znake agresivnosti i ranije, kod Koste takvih podataka nema. Ako je imao kontakt sa nekim od stručnih lica, na primer zbog fotografije na Fejsbuku koju je kao desetogodišnjak postavio, to znači da je, trebalo bi, da je negde bio pod kontrolom i da su poremećaji uočeni – objasnila je Jankovićeva i istakla da otac Koste Kecmanović već živi u paklu.

– Slika koju je postavio kao profilnu jeste užasna, inspirisana je tim horor filmom “Pročišćenje”, u kojem u budućnosti američka vlada dozvoljava da jednog dana u godini može sve da se uradi, pa i da se ubija. Dečak je bio opterećen time i verovatno je pod tim uticajem planirao akciju tog tipa – rekla je Jankovićeva i dodala da ne veruje da se neko rađa kao ubica,piše SrbijadanasHaber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here