Home Regija HLADNOKRVNOST DJEČAKA-UBICE ZAPANJILA SVE: Uvjeren da nije uradio ništa loše, a NESTRPLJIVO OČEKUJE ono što je nemoguće!

HLADNOKRVNOST DJEČAKA-UBICE ZAPANJILA SVE: Uvjeren da nije uradio ništa loše, a NESTRPLJIVO OČEKUJE ono što je nemoguće!

0
HLADNOKRVNOST DJEČAKA-UBICE ZAPANJILA SVE: Uvjeren da nije uradio ništa loše, a NESTRPLJIVO OČEKUJE ono što je nemoguće!

Dječak (13), koji je počinio masakr u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru, smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kada izlazi iz klinike, odnosno kada će biti slobodan! Sve gotovo zapanjuje i činjenica da još nije tražio bilo kakav kontak niti je tražio da vidi roditelje! Njegova jedina interesovanja su kada izlazi sa klinike.

On zapravo čeka trenutak kada će biti slobodan i po svemu sudeći ubijeđen je da to treba da bude ovih dana.

Drugo pitanje koje postavlja je to kakvi su utisci javnosti na zločin koji je izvršio. Tim ljekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dječaka, koji su pretjodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja.

Dječak je osumnjičeni da je ubio osam svojih drugara i radnika obezbjeđenja, a teško ranio još šest svojih vršnjaka i nastavnicu istorije u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here