Home Regija “DIVNI DEČKO, POSLIJE TVOG ODLASKA…” Emotivni oproštaj profesorke od policajca ubijenog u masakru kod Mladenovca

“DIVNI DEČKO, POSLIJE TVOG ODLASKA…” Emotivni oproštaj profesorke od policajca ubijenog u masakru kod Mladenovca

0
“DIVNI DEČKO, POSLIJE TVOG ODLASKA…” Emotivni oproštaj profesorke od policajca ubijenog u masakru kod Mladenovca

Ona je u dirljivoj objavi na svom fejsbuk profilu imala samo reči hvale za momka koji je juče ubijen u pucnjavi u školskom dvorištu.

– Kad profesorka uđe zamišljena u učionicu, a Milanče razvuče osmeh… “Kako ste, profesorka?” Dva sunca u oku za profesorku, blešte, da oteraju senku sa mog lica. “Uspeću ja!”, obećavaš sebi i, posle nekoliko godina, ponosito se smešiš, Milanče, zauvek srcu prirastao…”Uspeo sam, profesorka!”, a moje srce kao kosmos – napisala je profesorka u objavi, i dodala:

– Znaju li ljudi za ta sunca koja nam ostavite kad odete u život, i za naše strepnje: gde ste, jeste li srećni, da li ste sačuvali nevinost. Nikada, nikada prežaljen bićeš. Za osmeh mesto školskog zvona, poseban zauvek…hvala ti, Milanče.

Podsetimo, Uroš Blažić (21) ubio je osam osoba, a ranio najmanje 14, u masakru u okolini Mladenovca, drugom koje je šokiralo Srbiju za manje od 48 sati. Napadač je svoj krvavi pir počinio u sredu između 23 časa i ponoći u trouglu sela Malo Orašje, u opštini Smederevo i Dubona i Šepšin, u opštini Mladenovac.

Nakon osam časova pronađen je i uhapšen u okolini Kragujevca, gde se krio kod rodbine…Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here