Home Ekonomija Naša Banka Banja Luka postala Visa principal za kartične transakcije

Naša Banka Banja Luka postala Visa principal za kartične transakcije

0
Naša Banka Banja Luka postala Visa principal za kartične transakcije

BANJA LUKA – Naša Banka a.d. Banja Luka je u proteklom periodu sprovela strateški značajne i kompleksne organizacione promjene na svim nivoima uz imperativ pozitivnog finansijskog poslovanja, procesni reinženjering sa kontinuiranim infrastrukturnim razvojem u oblasti informacionih tehnologija, te migraciju na novi „Core banking system“ kao najvećim izazovom do sada.

Pored svih navedenih i složenih aktivnosti, navodi se u saopštenju, Naša banka paralelno je prolazila rigorozan proces apliciranja i multidisciplinarnu reviziju koju je sprovela Visa International, kako bi dobila principal članstvo u Visa mreži i ispunjavala sve primjenjiive operativne i regulatorne zahtjeve.

„Izuzetno smo ponosni što smo uspješno završili Visa program za principal članstvo i stekli mogućnost da direktno radimo sa Visom na razvoju kartičnih proizvoda i marketingu. To znači da imamo ogromnu fleksibilnost upravljanja u okviru naših dodijeljenih BIN-ova (Bank Identification Number), od kojih izdvajamo: brza izrada kartica, dostupnost operatera 24 časa dnevno, direktno licenciranje BIN-ova, mogućnost servisiranja pridruženih članova (banke koje nisu principal) i mnogo toga”, izjavio je mr Novak Popić, član Uprave Naša Banka a.d. Banja luka.

Prema njegovim riječima, Visa principal članstvo omogućava eliminaciju potreba za posredovanje treće strane što rezultira nižim naknadama za transakcije, većom kontrolom nad procesom plaćanja kao i značajnoj analitici o potrošačkim navikama korisnika.

Naša Banka a.d. Banja Luka (www.nasa-banka.com), kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne i mreže bankomata.PR

Objava Naša Banka Banja Luka postala Visa principal za kartične transakcije prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here