Home Ekonomija Instagram će vam dopustiti da uklonite seen opciju?

Instagram će vam dopustiti da uklonite seen opciju?

0
Instagram će vam dopustiti da uklonite seen opciju?

Jedna od stvari koje trenutno ne možete učiniti u aplikaciji Instagram je sakriti jeste li vidjeli poruku ili ne. Međutim, to bi se moglo promijeniti u budućnosti prema snimci zaslona koju je podijelio Alessandro Paluzzi koji ima povijest dijeljenja informacija o nerazvijenim značajkama Instagrama.

Instagram radi na gumbu za prebacivanje koji će vam omogućiti da onemogućite status viđenog u aplikaciji. Od sada se “Seen” pojavljuje na dnu razgovora kada pogledate poruku koju je poslao vaš prijatelj. Prikazuje se samo na uređaju pošiljatelja kako bi ga obavijestio da je njegova poruka pročitana.

Ali u isto vrijeme, to također utječe na privatnost primatelja jer status viđenog otkriva da su bili na mreži u nekom trenutku čak i ako je njihov Status aktivnosti onemogućen. Status viđeno otkriva koliko je vremena prošlo otkako je primatelj pogledao poruku.

Status aktivnosti vam daje do znanja kada je netko zadnji put bio aktivan u aplikaciji. To čini tako da prikazuje zelenu točku ili vremensku oznaku pored slike profila osoba koje pratite ili s kojima imate izravne poruke. Međutim, za razliku od viđenog statusa, moguće je sakriti svoj status aktivnosti u aplikaciji Instagram. Iako, nakon što ga onemogućite, nećete moći znati kada su drugi zadnji put bili aktivni.

U nedavnim vijestima, aplikacija u vlasništvu Mete također je testirala značajku označavanja cijele grupe odjednom . To bi korisnicima uštedjelo nešto vremena koje bi inače potrošili na ponovno unošenje višestrukih korisničkih oznaka u Priče.

IZVOR

Objava Instagram će vam dopustiti da uklonite seen opciju? prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here