Home BiH Kordiću stigao zahtjev da Stari most osvijetli bojama i grbom Zrinjskog

Kordiću stigao zahtjev da Stari most osvijetli bojama i grbom Zrinjskog

0
Kordiću stigao zahtjev da Stari most osvijetli bojama i grbom Zrinjskog

Gradski odbor HRS-a Mostar uputio je danas inicijativu Gradonačelniku Mariju Kordiću za obasjavanjem Starog mosta i HD Herceg Stjepan Kosača bojama i grbom HŠK Zrinjski Mostar.

Razlog je što je Zrinjski ovogodišnji osvajač dvostruke krune u nogometu u BiH.Kako su kazali ‘Mostar kao jedini multinacionalni grad u BiH’ treba služiti kao pozitivan primjer uvažavanja drugog i drugačijeg.

Gradonačelnik Mario Kordić je u više navrata isticao ovu činjenicu i istom se hvalio, kao i radom gradske uprave i njezinih institucija.

“Ovo je idealna prilika da nam Mario Kordić svima pokaže da u stvarnosti upravlja cijelom Gradskom upravom i naloži osvjetljivanje Starog mosta i HD Herceg Stjepan Kosača sukladno Odluci Gradskog vijeća o obasjavanju objekata u vlasništvu Grada Mostara.

Ujedno koristimo ovu priliku da u ime cijelog Gradskog odbora HRS-a Mostar čestitamo igračima, navijačima i simpatizerima HŠK Zrinjski osvajanje duple titule”, stoji u saopćenju.Evo kako je HRS sastavio zahtjev prema gradonačelniku Kordiću.

“Poštovani gradonačelniče gosp. Mario Kordić, ovim putem želimo zatražiti od Vas, sukladno Odluci Gradskog vijeća Grada Mostara o načinu obasjavanja objekata u vlasništvu Grada Mostara objavljenoj u “Službenom glasniku Grada Mostara” broj 7, godina XVII, Mostar, 20. travnja 2021., dopuštenje za obasjavanje Starog mosta i Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača u utorak 23. svibnja 2023. od 20:30 sati grbom HŠK Zrinjski.

Nakon povijesnog uspjeha osvajanja Kupa BiH i Premijer lige BiH te nakon što će opet u velikim nogometnim europskim natjecanjima promovirati naš grad i našu državu držimo da je vrijedno i potrebno da se Stari most i Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača osvijetli grbom najuspješnijeg kluba u BiH. U iščekivanju Vašeg potvrdnog odgovora srdačno Vas pozdravlja Gradski odbor HRS-a Mostar”.

Raport.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here