Home Zdravlje Možete da ga pravite u bilo koje doba dana: Rolat sa tikvicama, bez brašna

Možete da ga pravite u bilo koje doba dana: Rolat sa tikvicama, bez brašna

0
Možete da ga pravite u bilo koje doba dana: Rolat sa tikvicama, bez brašna

A ukus će vas oduševiti..

Sastojci:

  • 2 manje tikvice
  • 5 jaja
  • 150 g kačkavalja
  • so (1 kašičica za koru i 2 prstohvata za tikvice)
  • par listova peršuna

Fil:

  • 200 g krem sira
  • 150 g pilećih dimljenih prsa tanko isečenih

Priprema:

  • Tikvice dobro operite i izrendajte, posolite i ostavite oko 15 minuta. Potom ih ocedite i izmešajte sa umućenim jajima. Posolite, dodajte iseckano lišće i narendan sir.
  • Izlijte u tepsiju sa pek papirom i pecite oko 30 minuta na 180 stepeni.
  • Ostavite da se kora ohladi, pa je namažite krem sirom, složite pileća prsa ili šunku i urolajte. Pre sečenja rolat obavezno treba da stoji u frižideru da se stegne i ukusi lepše spoje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here