Home Svijet VELIKA TRAGEDIJA: Krenuli na utakmicu pa sletjeli u jarak, trener poginuo, 11 fudbalera povrijeđeno

VELIKA TRAGEDIJA: Krenuli na utakmicu pa sletjeli u jarak, trener poginuo, 11 fudbalera povrijeđeno

0
VELIKA TRAGEDIJA: Krenuli na utakmicu pa sletjeli u jarak, trener poginuo, 11 fudbalera povrijeđeno

Velika tragedija zadesila je francuski fudbal pošto se na putu ka utakmici mini bus koji je prevozio omladince kluba “Avenir Fut Lozere” sudario sa drugim mini busom i u tom saobraćajnoj nesreći poginuo je jedan čovjek, a 11 je ozbiljno povrijeđeno.

Preminuli čovjek je prema pisanju francuskih medija 26-godišnji trener tima koji je vozio mini bus i ime mu je Antonin.

– Mi smo u šoku, cijeli sport u Lozeru je u žalosti. Dobili smo mnogo poruka podrđke od naših fudbaera, košarkaša i rukometaša – rekao je predsjednik kluba Fabijan Bernar, pa progovorio o preminulom preminulom treneru:

– On je bio u klubu od 2020. godine. Bio je strastven i popularan, volio je fudbal. Najbolja počast koju mu možemo odati je da se vratimo na teren. Nosit ćemo crnu traku na dresu u narednim utakmicama i održat ćemo minut ćutanja – zaključio je on.

Nesreća se desila u nedelju 14. maja oko 20 časova po lokalnom vremenu kada su se sudarila dva mini busa u La Lubijeru blizu Rodeza, a najveći dio povrijeđenih su 13-godišnjaci. Sve je počelo kada je jedno od vozia skrenulo ka jarku i izgubilo kontrolu, a pokrenuta je istraga zašto se to desilo, piše Srbija Danas.

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here