Home Svijet U STRAŠNOJ NESREĆI POGINULA POZNATA AMERIČKA DIREKTORICA

U STRAŠNOJ NESREĆI POGINULA POZNATA AMERIČKA DIREKTORICA

0
U STRAŠNOJ NESREĆI POGINULA POZNATA AMERIČKA DIREKTORICA

Četrdesetpetogodišnja Adrienne Vaughan, koja se u Italiji odmarala sa suprugom i dvoje djece, poginula je u četvrtak kada se gliser, koji je iznajmila, zabio u 45 metara dugu jedrilicu na kojoj je bilo 85 osoba koje su slavile vjenčanje, piše The Guardian.

Vaughan je prilikom sudara glisera s velikom jedrilicom pala u more i smrtno stradala od udarca propelera.

Njezin suprug, koji je zadobio povrede udova, prebačen je u obližnju bolnicu, zajedno s dvoje djece – dvanaestogodišnjom djevojčicom i osmogodišnjim dječakom, koji nisu fizički povrijeđeni, ali su u šoku.

Zašto se gliser na kojem su bili Vaughan i njena porodica sudario s jedrilicom, nije bilo odmah jasno. Talijanski tužitelji u Salernu pokrenuli su istragu o smrti i ispitali svjedoke.

Gliserom je upravljao tridesetogodišnji skiper koji je u sudaru slomio zdjelicu i rebra. Test njegove krvi bio je pozitivan, ali još nije poznato je li skiper bio pod utjecajem droge ili alkohola.

Adrienne Vaughan radila je za kompanije Disney Books i Oxford University Press prije nego što se 2020. godine kao izvršna urednica pridružila izdavačkoj Bloomsbury. Godinu dana kasnije promaknuta je u predsjednicu uprave, a bila je i članica upravnog odbora Udruge američkih izdavača. prenosi hayat

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here