NaslovnicaSvijetKraljeva tuga zbog odbjeglog sina: Na ručku pokazao razočaranje

Kraljeva tuga zbog odbjeglog sina: Na ručku pokazao razočaranje

Objavljeno:

spot_img

Kralj nije zaboravio da na dan krunidbe ujedno i njegov unuk Archie slavi četvrti rođendan pa je na svečanom ručku održao zdravicu unuku kojeg jedva da je vidio posljednjih godina.Iako je pozivnica za porodični ručak poslana princu Harryju, on je odlučio da će se odmah vratiti u Kaliforniju kako bi bio sa sinom Archiejem na njegov rođendan, ali i sa suprugom Meghan Markle i kćeri Lilibet. I dok je većina članova kraljevske porodice odahnula zbog njegove odluke, 74-godišnji kralj djelovao je “iskreno razočarano” što Harry ipak nije ostao.

Prije samog ručka, princ William je čestitao ocu na historijskom danu, a Charles je nakon toga zahvalio svima koji su omogućili da krunidba bude tako posebna. Kralj je nakon toga podigao čašu za svoja tri unuka, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, ali i za one koji nisu ovdje te svojem unuku Archieju poželio sretan rođendan “gdje god da se nalazi”.

Izvor blizak kraljevskoj porodici kaže kako je to bio zaista poseban trenutak kojem su prisustvovali kralj, kraljica Camilla te drugi članovi kraljevske porodice, ali i porodica s kraljičine strane – njezina sestra Annabel, najbolja prijateljica Lady Landsdowne te njezina djeca Tom Parker Bowles i Laura Lopes s unucima, Lolom, Freddyjem, Elizom, Louisom i Gusom. Uz njih, ručku su prisutvovali i roditelji princeze Catherine, Michael i Carole Middleton te njezina sestra Pippa i brat James.

Haber.ba

Posljednje objavljeno

Pročitaj i ovo