Home Svijet Ispovijest majke ubijene transrodne Noe: “Mrzili su je, a sada je svi vole”

Ispovijest majke ubijene transrodne Noe: “Mrzili su je, a sada je svi vole”

0
Ispovijest majke ubijene transrodne Noe: “Mrzili su je, a sada je svi vole”

Noa Milivojev (18) koja je nestala 17. juna, pronađena je u četvrtak u centru grada. Osumnjičeni muškarac je uhapšen i sve je priznao, a njena majka Boba Milivojev je otkrila detalje emotivnog odnosa njene ubijene kćerke i muškarca koji je priznao da ju je brutalno ubio. Podsjetimo, tijelo ubijene Noe pronađeno je u kesama i kantama za smeće, prenosi Mondo.rs.

“Ovo je preteško. Kada izgubiš svoje dijete ništa gore nema. Puno nam nedostaje i puno je vole mama, tata, brat i sekica. Monstrumu koji joj je ovo uradio dragi Bog nek sudi, a ja apelujem da bude najstrože kažnjen! Naš život više nema smisla, osim što imamo još dvoje djece. A nju su vrijeđali, maltretirali, ismijevali. Noa je bila vaspitano dijete, a na Tik Toku je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite Tik Tok, biće bolje, apelujem svim roditeljima da se ta mreža ugasi”, kaže Boba Milivojev.

Dotakla se emotivnog odnosa sa osumnjičenim muškarcem u kojem je bila njena kćerka. Zna da ju je maltretirao i da je Noa imala probleme sa njim.

“On je nju tukao, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lijekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dijete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu”, dodaje majka.

Noa je imala tri drugara koji su je tražili sve vrijeme. Oni su je uvijek štitili prema riječima majke.

“Oni su stvarno bili priključeni istrazi, tražili su je i bili joj iskreni prijatelji. Uvijek su je štitili kada izađe. Ona će zauvijek biti naša najljepša Noa Milivojev”, zaključuje Boba Milivojev. prenosi n1

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here