Home Svijet Biciklist u ‘bliskom susretu’ s medvjedom: Mislio sam da ću umrijeti

Biciklist u ‘bliskom susretu’ s medvjedom: Mislio sam da ću umrijeti

0
Biciklist u ‘bliskom susretu’ s medvjedom: Mislio sam da ću umrijeti

Kevin Milner vozio se rezervatom Lower Seymour u blizini Vancouvera kada je ugledao crnog medvjeda u travi. Divljač, uključujući jelene, uobičajena je duž guste pošumljene dvokolosiječne pruge, piše Guardian.

Ali umjesto da ignorira biciklista, medvjed je pojurio naprijed prema njemu. Milner se zabio u medvjedovo rame i odletio preko bicikla, prenosi Pressmediabih.com.

“Napravio sam flip preko njega. Poprilično sam poljubio medvjeda i onda sam valjda odletio kroz zrak”, rekao je Milner za North Shore News, opisujući “bliski susret” s medvjedom i pad s dvotočkaša. Tridesetogodišnjak je pao na bok, a medvjed je – vjerojatno uplašen – odjurio u šumu.

Dok je Milner ležao na tlu krvareći, dva druga biciklista su odjurila do područja s mobilnom službom kako bi kontaktirali bolničare. Još jedan biciklist, koji je vozio e-bicikl, ostao je uz pretučenog vozača.

Milner je pljuvao krv i nije mogao pravilno hodati, pa čak ni podići nogu.

Ali, dok su čekali pomoć, prestravili su se kad su vidjeli kako se medvjed vraća. Srećom činilo se da se samo vratio zbog trave koju je nastavio žvakati.

“Čovječe, ti medvjedi su građeni kao kamion… Mislio sam da ću umrijeti”, kazao je biciklist.

Kad su bolničari stigli, Milner je dovezen u bolnicu Lions Gate u Vancouveru, gdje je liječen zbog ozljeda, ali je zapažen i kao slavna osoba nakon što se pročulo o njegovom susretu.

Interakcije između medvjeda i ljudi relativno su česte, ali one opasne su rijetke. Međutim, prošle godine pokrajina je zatvorila cijeli rezervat Lower Seymour nakon što je crni medvjed navodno ugrizao 10-godišnju djevojčicu koja je šetala stazom.

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here