Home Regija “STALNO PITA KAD ĆE NA SLOBODU” – Dječak ubica ubijeđen da “uskoro izlazi” – postavlja ZASTRAŠUJUĆA PITANJA!

“STALNO PITA KAD ĆE NA SLOBODU” – Dječak ubica ubijeđen da “uskoro izlazi” – postavlja ZASTRAŠUJUĆA PITANJA!

0
“STALNO PITA KAD ĆE NA SLOBODU” – Dječak ubica ubijeđen da “uskoro izlazi” – postavlja ZASTRAŠUJUĆA PITANJA!

Dječak ubica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ “Vladislav Ribnikar”, ni danas, šest dana poslije monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje, piše Blic.

On je u izolaciji na Klinici, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: “Kada izlazim odavde?” i “Kakve su reakcije na ono što sam uradio?”.

Dječak ubica nije tražio bilo kakav kontakt, niti je tražio da vidi roditelje.

– Nema zahtjeve, nije pitao ni za roditelje. Njegova jedina interesovanja su kada izlazi i kakve su reakcije na njegov čin – kažu.

Opisujući trenutno stanje u kome je dječak, navodi se da dječak ubica smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kada izlazi iz Klinike, odnosno kada će biti slobodan.

On čeka taj trenutak i po svemu sudeći ubijeđen je da to treba da bude ovih dana.

– Drugo pitanje koje postavlja je kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Šta se događa napolju i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su bukvalno da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu – pojašnjavaju.

Učenik sedmog razreda ne dobija ni sedative, jer je on “potpuno smiren”. Nisu mu potrebni. Tim ljekara radi na utvrđivanju činjenica i stanja dječaka, koji su prethodili monstruoznom činu, ali i tokom izvršenja.

On je prestao da ubija drugare iako je imao još dva šaržera municije, odnosno 34 metka. Prekinuo je svoj krvavi pir jer je osjetio da ostaje bez daha.

U svoj svireposti, decu koja su preživjela spasio je napad panike koji je ovaj dječak imao u jednom trenutku. Otišao je u dvorište, ispraznio pištolj i pozvao policiju.

Podsjetimo, nezapamćena tragedija u Srbiji se dogodila 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu sa očevim oružjem. On je prvo ubio čuvara škole Dragana Vlahovića i dežurne učenice, zatim je svoj pohod nastavio kroz hol škole do kabineta za istoriju. Tamo je ubio petoro vršnjaka, ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here