NaslovnicaRegijaPUCAO MU U GLAVU ZBOG BAKŠIŠA? Teško ranjeni mladić u Novom Pazaru...

PUCAO MU U GLAVU ZBOG BAKŠIŠA? Teško ranjeni mladić u Novom Pazaru radio zajedno sa napadačem u hotelu! MOTIV KRVAVOG OBRAČUNA!

Objavljeno:

spot_img

Tarik H. (21) iz Novog Pazara, koji je večeras upucan metkom u glavu u Novopazarskoj banji, hitno je prebačen na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra u Kragujevcu. Povrede koje je zadobio klasifikovane su kao kritične, a sada je otkriveno šta bi mogao biti uzrok krvavog obračuna

Kako prenosi Sandžak danas, lekari sumnjaju da mu je metak, koji je dobio u pucnjavi, ostao unutar lobanje, što komplikuje medicinsku intervenciju.

Prema informacijama od izvora upoznatog sa istragom, na Tarika H. pucao je Veljko M., takođe iz Novog Pazara. Tarik i Veljko su radili zajedno u restoranu lokalnog hotela. Spekuliše se da je motiv za ovaj tragičan incident svađa oko deljenja bakšiša.

Nakon pucnjave, Veljko M. je brzo uhapšen i trenutno mu je određen pritvor u trajanju od 48 sati dok se istraga ne završi. Lokalna zajednica je šokirana ovim nasilnim činom i mnogi očekuju brzu pravdu, prenosi
Sandžak Danas.Haber.ba

Posljednje objavljeno

Srbija još nije BiH poslala informacije o presudi Salki Zildžiću

Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine još uvijek nije dobilo nikakvu informaciju o presudi...

Denga groznica stigla u Evropu!

Događaj je bio opipljiva potvrda onoga što su javnozdravstvene statistike već pokazale: denga...

Pročitaj i ovo

Srbija još nije BiH poslala informacije o presudi Salki Zildžiću

Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine još uvijek nije dobilo nikakvu informaciju o presudi...