Home Regija OVO JE MOTIV KRVOPROLIĆA U SUBOTICI?! Mladić (21) ubijen pred očima brata, očevici opisali šta se dešavalo: “Sve je ličilo na filmski obračun”

OVO JE MOTIV KRVOPROLIĆA U SUBOTICI?! Mladić (21) ubijen pred očima brata, očevici opisali šta se dešavalo: “Sve je ličilo na filmski obračun”

0
OVO JE MOTIV KRVOPROLIĆA U SUBOTICI?! Mladić (21) ubijen pred očima brata, očevici opisali šta se dešavalo: “Sve je ličilo na filmski obračun”

Tragičan sukob se dogodio odmah iza ponoći, na Segedinskom putu, na benzinskoj pumpi. Policija je odmah reagovala, pošto je stanica policije svega nekoliko stotina metara od mesta obračuna, ali za nesrećnog mladića je bilo kasno, preminuo je već na putu do subotičke bolnice.

Kako Kurir saznaje ubijeni mladić je završio srednju školu za fizioterapeuta, a policija je potvrdila da se dogodilo ubistvo i da je momak ubijen vatrenim oružjem.Verbalni sukob između dve grupe momaka počeo je na benzinskoj pumpi, gde su se sukobila četiri mladića, a zatim je došlo i do fizičkog obračuna. Posle tuče, seli su u dva automobila i kako se saznaje, nastavili vožnju prema centru Subotice, kada su mladići iz jednog automobila zapucali vatrenim oružjem na mladiće koji su bili u drugom vozilu.

Na žalost, ubijeni je na mestu suvozača, kako se nezvanično saznaje, pogođen u automobilu u kojem je bio i njegov brat, koji je 2005. godište.Policija je blokirala deo puta gde se dogodio vatreni obračun, a posle uviđaja je privedeno i više osoba koje se dovode u vezu sa ovim slučajem. Uviđaj je završen na mestu obračuna, ali je saslušanje nastavljeno u policijskoj stanici u Subotici i još je u toku.

Subotičani koji žive blizu marketa gde je počela tuča kažu da je sve ličilo na filmski obračun.

– Tužno je to za roditelje ubijenog mladića. Pretpostavljamo da će policija uhapsiti tog koji je pucao i oduzeo život momku. Strašno mi je da čujem da dvadesetogodišnjaci nose pištolje kada izlaze u grad. Tragično je to za porodicu – kaže čovek ispoljavajući istovremeno saučešće i revolt zbog takvog događanja u Subotici koja je važila za miran grad.

Motiv sukoba još nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju nerasčišćeni računi između dve grupe mladića.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here