Home Regija OVO JE DJEČAK (13) KOJI JE SJEKIROM NAPAO MAJKU I SINA! Komšije u šoku nakon krvavog pira kod Zrenjanina

OVO JE DJEČAK (13) KOJI JE SJEKIROM NAPAO MAJKU I SINA! Komšije u šoku nakon krvavog pira kod Zrenjanina

0
OVO JE DJEČAK (13) KOJI JE SJEKIROM NAPAO MAJKU I SINA! Komšije u šoku nakon krvavog pira kod Zrenjanina

– Dečak je neposredno nakon tragičnog čina uhapšen, a u zrenjaninskoj policiji nalaze se i njegovi roditelji, koji osim ovog dečaka imaju još četvoro dece, dve ćerke i dva sina – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Komšije su šokirane zločinom koji je počinio dečak koji ima svega 13 godina.

– Užasno je ovo što se dešava, prije mjesec dana je silovana i opljačkana naša mještanka, a evo sad i ovo i još taj problematični dječak – uz uzdah ističe starija stanovnica Radojeva, pograničnog mjesta sa susjednom Rumunijom, inače komšinica teško povređenih M.S. njegove majke.

Komšije o motivu napada

Kako je objasnio jedan od komšija on ne zna šta bi mogao da bude motiv dečaku da ovako napadne druga i njegovu majku.

– Šta je motiv napada, zaista ne znam,oni su se družili, bili su dobri. Verovatno su se nešto posvađali, ovaj je došao u njihovu kuću – kaže stariji mještanin Radojeva.

Druga mještanka Radojeva nije imala reči hvale za maloletnog napadača.

– Taj dečak je odranije agresivan, krao je po selu, izazivao tuče, a bio je u hraniteljskoj porodici kod svoje babe. Inače, trebalo je da bude izmešten u selo Aleksandrovo, tamo je i bio nekoliko dana u jednoj porodici, ali je onda vraćen u kuću svoje bake. Ta baka se založila za njega i obećala da neće praviti problema u selu – dodaje meštanka Radojeva.

Baka napadača je bila u Domu zdravlja u susednoj Srpskoj Crnji.

– Pozlilo mi je došla sam da primim injekciju za smirenje, nije mi dobro. On je bio kod mene do pre šest meseci, ali se vratio u kuću kod svojih roditelja – rekla je baka maloletnog nasilnika koji je sekirom i nožem teško povredio ženu i njenog sina tinejdžera.

Njene reči je potvrdio i čovek sa kojim baka živi u Radojevu.

– Ja zaista ne znam ništa, radio sam celu noć u Žablju, nevenčana supruga je otišla kod doktora, a on zaista više meseci nije bio kod nas, tu je sa nama jedna od njegovih sestara – rekao je sredovečni muškarac.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here