Home Regija NOVOSAĐANKA KRENULA U AUTO, PA ZATEKLA OVO NA VRATIMA: Umalo nije UMRLA kada je vidjela KAKO SE VRPOLJI, HOROR

NOVOSAĐANKA KRENULA U AUTO, PA ZATEKLA OVO NA VRATIMA: Umalo nije UMRLA kada je vidjela KAKO SE VRPOLJI, HOROR

0
NOVOSAĐANKA KRENULA U AUTO, PA ZATEKLA OVO NA VRATIMA: Umalo nije UMRLA kada je vidjela KAKO SE VRPOLJI, HOROR

Jedna korisnica društvenih mreža zabilježila je jeziv trenutak kada je htjela da uđe u svoj automobil – ugledala je zmiju koja joj je ušla u auto!

Neprijatno iskustvo doživjela je jedna korisnica društvenih mreža iz Novog Sada koja je ugledala nevjerovatan prizor kada je htjela da uđe u svoj auto. Prišla je vozilu i ugledala je zmiju u kolima!

Zabilježila je ovaj trenutak svojim mobilnim telefonom i podijelila je snimak na društvene mreže kako bi potražila stručnu pomoć kao i savjete upućenih ljudi. Prema komentarima, navodno se radi o ribarici koja je bezopasna. Vlasnica automobila u kojem je zmija tvrdi da je zmija dugačka oko 50 do 60 centimetara i da su joj komšije prenijele da je zmija “siktala” na njih, prenosi Espreso.

Zamolila je za pomoć kako da istjera zmiju napolje, a ljudi u komentarima su joj preporučili da zagrije mlijeko i da ga postavi ispod automobila jer taj miris navodno privlači zmije, dok su se neki uplašili: “Ja da sam ovo vidjela umrla bih od straha”.

Žena je sa komšijom pretresla auto i nije uspjela da je pronađe pa se pretpostavlja da se zmija nalazi ispod haube ili negdje u karoseriji vozila, piše Mondo.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here