Home Regija NE KAJE SE ZBOG MASAKRA KOJI JE POČINIO? Ubicu iz Mladenovca zanima SAMO jedna stvar, njegove riječi lede krv

NE KAJE SE ZBOG MASAKRA KOJI JE POČINIO? Ubicu iz Mladenovca zanima SAMO jedna stvar, njegove riječi lede krv

0
NE KAJE SE ZBOG MASAKRA KOJI JE POČINIO? Ubicu iz Mladenovca zanima SAMO jedna stvar, njegove riječi lede krv

U.B. (20) koji je osumnjičen za pucnjavu u Mladenovcu u noći 4. maja kada je stradalo osam, a ranjeno 14 osoba, nalazi se u pritvoru i izjavio je, nešto više od mjesec dana nakon masakra u selima Mala Dubona i Orašje, da se ne kaje i da ga ne zanima žal porodica koje su izgubile svoju djecu. On se trenutno nalazi na vještačenju u zatvorskoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu, a brani ga advokat po službenoj dužnosti iz Smederevske Palanke jer njegova porodica nije željela da angažuje branioca.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni U.B. jedino pita za majku i brine za njeno zdravlje, dok ga otac ne zanima. Takođe, on je navodno ubijeđen da će izaći na slobodu za manje od 20 godina. Zaposlenima u bolnici je rekao da je zločin počinio kada mu je došla “žuta minuta” i kada mu se “um pomračio” jer su mu se podsmijevali po selu i omalovažavali ga.

“On se ne kaje što je ubio sedam mladića, od kojih su dvojica bila maloljetna, i jednu djevojku, kao ni za ranjavanje mladih ljudi, od kojih se neki bore s teškim posljedicama. On je ubijeđen da će, kao mlađi punoljetnik, biti osuđen samo na 20 godina zatvora, što je maksimalna kazna u tom slučaju. Sada je u nekom svom svijetu i postao je vrlo ćutljiv, a samo se sekira za majku. Advokatu je rekao da joj poruči da mu je krivo zbog nje i da bi volio da je vidi. Za oca apsolutno ne pita iako zna da je on zbog njega odveden u pritvor”, navodi izvor upućen u slučaj.

Vještačenje bi uskoro trebalo da bude gotovo. Potom se očekuje da se on po odluci suda uputi u zatvorski pritvor ukoliko dva psihijatra i psiholog koji ga vještače procjene da nije za bolnicu, odnosno da se radi o zdravoj ličnosti, kojoj nije potrebno bolničko liječenje, piše Srpski Telegraf.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here