Home Regija NASTUP PREPUN SATANISTIČKIH SIMBOLA? Internet gori zbog šokantnog poteza Luk Bleka na velikom finalu Evrovizije, svi se pitaju šta radi!

NASTUP PREPUN SATANISTIČKIH SIMBOLA? Internet gori zbog šokantnog poteza Luk Bleka na velikom finalu Evrovizije, svi se pitaju šta radi!

0
NASTUP PREPUN SATANISTIČKIH SIMBOLA? Internet gori zbog šokantnog poteza Luk Bleka na velikom finalu Evrovizije, svi se pitaju šta radi!

Ovogodišnji prestavnik Srbije na ”Evroviziji”, Luk Blek, izazvao je lavinu komentara i reakcija samom svojom pojavom, ali i specifičnim nastupom, o kom bruje mediji, kao i kompletna publika ovog muzičkog takmičenja.

Luka je Srbiju predstavljao sa pjesmom “Samo mi se spava”, kojom je želio da pošalje svijetu važnu poruku, ali istu mnogi i dan-danas dovode u pitanje.

Luka je dosta radio na scenskom momentu, a nedavno je i sam izjavio da non-stop nešto menja, oduzima i dodaje, međutim, jedan detalj tokom sinoćnjeg njegovog nastupa posebno je privukao pažnju i izazvao buru na društvenim mrežama.

Naime, na Tviteru se postavilo pitanje šta on pokazuje na Evroviziji, gdje su se uključili mnogi koristnici ove društvene mreže i iskomentarisali ovaj Lukin potez.

– Šta ovo pokazuje naš predstavnik na Evroviziji? – pitali su se ispod Lukine fotke, na kojoj prstima, iznad oka, pokazuje krug.

Komentari su se samo nizali, a neki od njih su aludirali da se radi o satanističkim simbolima, te da ovo predstavlja 666, o čemu se govori i na TikToku. prenosi noviHaber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here