Home Regija KAŽU DA NEMA ZGODNIJE I LJEPŠE BALKANKE OD NJE: Prije operacija niko nije htio da je pogleda, a sad se otimaju za NJU

KAŽU DA NEMA ZGODNIJE I LJEPŠE BALKANKE OD NJE: Prije operacija niko nije htio da je pogleda, a sad se otimaju za NJU

0
KAŽU DA NEMA ZGODNIJE I LJEPŠE BALKANKE OD NJE: Prije operacija niko nije htio da je pogleda, a sad se otimaju za NJU

Kao djevojčica je nastupala na nekim revijama u Rumuniji i odmah je zapala za oko modnim agentima. Sa samo 15 godina upala je žižu javnosti na jednoj reviji u Milanu, a ubrzo su se poslovne ponude samo redale. Brojne revije, filmovi, spotovi, rijalitiji… Sve se to nalazi u CV-u seksepilne Madaline.

Madalina Genea

Naravno, njen izgled i uspjeh nije promakao ni poznatim frajerima, pa su svojevremeno za njom izgubili glavu Leonardo DiCaprio i Džerard Batler. Prije nekoliko godina Madalina je dobila djevojčicu, a otac je rumunjski milioner Matei Stratan. Međutim, ta veza nije potrajala i Madalina se ubrzo u javnosti pojavila s još jednim bogatašem, Vitom Šanbelom, inače poznatim trgovcem umjetninama. Čak se i sa njim vjerila, ali ljubav nije dugo potrajala.

Prelijepa Rumunka trenutno uživa u ljubavi sa teniserom Grigorom Dimitrovim. Bugarski teniser je imao i te kako zanimljiv ljubavni život, te je u prošlosti je izlazio i sa Serenom vilijams, Marijom Šarapovom, ali i jednom od najzgodnijih pjevačica Nikol Šerzinger, sada je očigledno pao na čari slavne ljepotice za koju kažu da je nova Sofija Loren. Također, Dimitrov ima veoma blizak odnos sa Novakom Đokovićem, te ih nerijetko zovu “braćom”.


Tijelo iz snova
Budući da Madalena ima izvajano i zategnuto tijelo, mnoge žene se pitaju u čemu je tajna, a ona je jednom prilikom otkrila na koji način se rješava eventualnog viška kilograma.

– Nisam ljekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene djeluje kao čišćenje. Probala sam, svidjelo mi se i to sad često radim kad treba – ispričala je Genea za CanCan

Njen režim mršavljenja je posebno efikasan pred ljeto, jer je jedan od najbržih načina da tijelo dovede do savršenstva za plažu.

– Postoji nekoliko opcija. Jedan od njih: 6/18, odnosno jedem šest sati, postim 18 sati i nije teško izdržati. Zatim 5/2, odnosno imam pet dana u nedjelji kada jedem normalno i dva dana kada gotovo ništa ne jedem i sve tako naizmjenično – dodala je.

Na meti kritika zbog estetskih intervencija
Naime, iako je danas krase puna usta, mali nos i istaknute jagodice, kao i gotovo savršene proporcije tijela, nije tajna da je Madalina u prošlosti izgledala nešto drugačije.


Kada uporedite fotografije nekad i sad, jasno je da je i te kako “doradila” određene dijelove kojima nije bila zadovoljna, kao i da je trening svakako učinio svoje.

Italijanski mediji su u jednom trenutku pisali i da je lijepa Rumunka u jednom trenutku dodatno suzila vrh nosa, doradila jagodice, i mačije oči, kao i da je ugradila silikone u grudi, a kada uporedite fotografije, jasno je da možda u svim ovim nagađanjima ima istine.

U svakom slučaju, Madalina je uspjela da se izbori za mjesto najljepše Rumunke, te ponosno nosi tu titulu.

Madalina Genea

Evo kako je uzgledala prije estetskih korekcija:Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here