Home Regija IMAO JE VREMENA DA STIGNE DO DRUGOG KONTINENTA! Evo gdje je POBJEGAO glavni osumnjičeni za ubistvo male Vanje?!

IMAO JE VREMENA DA STIGNE DO DRUGOG KONTINENTA! Evo gdje je POBJEGAO glavni osumnjičeni za ubistvo male Vanje?!

0
IMAO JE VREMENA DA STIGNE DO DRUGOG KONTINENTA! Evo gdje je POBJEGAO glavni osumnjičeni za ubistvo male Vanje?!

Maloletna Vanja Đorčevska je tragično nastradala u Skoplju, za njeno ubistvo se tereti više lica, a prvoosumnjičeni je Ljupčo Palevski Palčo za kojim je raspisana međunarodna poternica. Palevski je trenutno u bekstvu, a o njemu isplivava sve više informacija.Naime, kako prenosi makedonski portal Večer, u četvrtak 30. novembra, Skoplje je blokirano zbog bezbednosti ministara OEBS-a, a kontroverzni građevinar Palčo, prvoosumnjičeni za dva ubistva, napušta Makedoniju i ulazi u susednu Srbiju, sa namerom da stigne do Minska i Belorusije. Njega je vozio advokat Vasko Stojkov, a navodno ga je odveo kod lekara. To su potvrdili i advokat i MUP.Nezvanično, a kako otkrivaju izvori Alfe, Palčo je imao osmišljen plan i kupljenu avionsku kartu za Minsk, metropolu proruske Belorusije. Umesto lekara, navodno Palčova linija leta je zapravo Beograd-Istanbul, Istanbul-Minsk.

– Palco je imao kartu do Minska, tako da su navodni tretman Beograd-Istanbul zapravo aerodromi odakle treba da stigne do Minska. Imao je posao u Minsku vezan za zabavu i planirao je putovanje. To znaju i njemu bliski ljudi – kaže izvor poznat redakciji.MUP nije izdao zvaničnu potvrdu u koje vreme i na kom graničnom prelazu je Palčo napustio zemlju. Kažu da je istraga u toku i da u narednom periodu neće objavljivati detalje. Palčo je ubio Vanju 27. novembra a 30. je pobegao. Šta je radio tri dana u Skoplju?

Prema glasinama koje se šire, on je proruski špijun i povezan je i sa domaćim tajnim službama. Iako nema zvanične potvrde, ostaje nejasno zašto ubica nije pobegao odmah, već posle 3 dana. Još je simptomatičnije ako Palčo ima bilo kakvu zaštitu i pomoć tajnih službi, domaćih i stranih.

Naime, za Palča je, sedam dana nakon ubistva i tri dana nakon prvih hapšenja, izdat istražni nalog za dva krivična dela, otmicu i ubistvo, i još jedno ubistvo. Odavde, ne samo do Belorusije, Palčo je imao vremena da stigne do drugog kontinenta,piše SrbijadanasHaber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here