Home Regija FILIP UBIJEN PRED BRATOM! Detalji ubistva u Subotici – evo šta je prethodilo PUCNJAVI

FILIP UBIJEN PRED BRATOM! Detalji ubistva u Subotici – evo šta je prethodilo PUCNJAVI

0
FILIP UBIJEN PRED BRATOM! Detalji ubistva u Subotici – evo šta je prethodilo PUCNJAVI

Policija potvrđuje da se dogodilo ubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, oko 12.30 sati muškarci su se posvađali, a potom i fizički obračunali . Kada su napustili pumpu, jedna od grupa je pucala iz auta i muškarac je poginuo.

U autu je bio i brat žrtve

U automobilu u kojem je bio Filip bio je i njegov brat, rođen 2005. godine.

– Pucnjavi je prethodila svađa na benzinskoj pumpi u kojoj su se dvojica muškaraca, među kojima i ubijeni mladić, sukobila sa još dvojicom muškaraca koji su bili u drugom vozilu. Došlo je i do tuče… Nakon toga oba vozila su nastavila putem, tako da je nedaleko odatle, na raskrsnici, došlo do pucnjave – rekao je izvor.

U subotičkoj policiji potvrđeno je da je u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od pomenute benzinske pumpe stradao mladić.

– Ubistvu je prethodila svađa, policija je obavila uviđaj. Preuzeti su snimci sa kamera i intenzivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Subotici, koje vodi uviđaj – rekli su iz Policijske uprave Subotica.

Policija je odmah blokirala dio grada u kojem se dogodilo ubistvo, izvršen je uviđaj, a za osumnjičenima se intenzivno traga.

Priveden je veći broj osumnjičenih, a ispitivanja su u toku. prenosi hayatHaber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here