Home Regija Blogerica u Hrvatskoj platila večeru 402 eura: “Šta bi bilo da sam bila gladna”

Blogerica u Hrvatskoj platila večeru 402 eura: “Šta bi bilo da sam bila gladna”

0
Blogerica u Hrvatskoj platila večeru 402 eura: “Šta bi bilo da sam bila gladna”

Cijene ove godine na Jadranu vruća su tema. Mnogi govore o visokim cijenama smještaja, hrane u trgovinama i na tržnicama, ali i u restoranima diljem Jadrana. Ovoga puta na cijenu se požalila turistkinja iz New Yorka.

Blogerica Teona Mango krajem srpnja posjetila je Hrvatsku, a na svom putovanju je stala na Hvaru, Korčuli i u Dubrovniku. Uz brojne bajkovite fotografije i videozapise u kojima je govorila o ljepoti mora te kvaliteti smještaja i ljubaznosti domaćina, ona je istaknula i cijenu jedne večere koja ju je šokirala.

– Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni – napisala je pored fotografija računa objavljenih na Instagramu koje pokazuju ukupni iznos od 402,42 eura. Na računu se može vidjeti da su Teona i njezino društvo pojeli pohane lignje. crni rižoto, sipe, brodet od ribe, ‘kapetanov pjat’, a pili su i vino grk te mineralne vode. U cijenu je uračunato i postavljanje stola, couvert.

Istaknula je da je hrana bila izvrsna, a sa svojim je pratiteljima podijelila i izgled obroka te objasnila o kakvim se jelima radi.

‘Grad je predivan. A Jadransko more predivno plavo’, napisala je o svom dojmu.

Inače, Teona je prije dolaska u Hrvatsku posjetila Grčku, a nakon Hrvatske uputila se u Crnu Goru. Sa svojim pratiteljima dijeli svoje dojmove te sve važne informacije, a na Instagramu je prati skoro 20.000 ljudi, piše Večernji.Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here