Home Nekategorisano Personalizovani i kreativni pokloni

Personalizovani i kreativni pokloni

0
Personalizovani i kreativni pokloni

Sve više su aktuelni personalizovani pokloni, naročito kada želimo da nekom nešto poklonimo kao uspomenu ili kada želimo da nekog iznenadimo unikatnim poklonom.

Nešto što se odnosi samo na tu osobu, moto njenog života, nadimak koji nosi, stihovi koji je opisuju- sve ovo može biti deo štampanog materijala na šolji, majici, futroli za naočare, rokovniku.

Foto pokloni za mnoge prilike

Foto pokloni sa ličnom slikom ili individualno dizajniranom porukom prikladni su za svaku priliku i svakog primaoca. Možete personalizovati slagalice za fotografije ili štampane jastuke, priveske za ključeve i štampane futrole za mobilne telefone ili tablete i učiniti ih jedinstvenim. Ništa nije lakše nego dizajnirati personalizovani poklon za fotografije i pokloniti ga za venčanje,  rođendan ili godišnjicu braka. Budite kreativni i svoje ideje učinite stvarnim. Praktično ne postoji prilika koja nije prikladna za davanje personalizovanog poklona. Nema ograničenja za vaše sopstvene ideje kada je u pitanju dizajn i ako vam je potrebna inspiracija, naći ćete predloge za dizajn u svakoj štampariji. 

3d štampani pokloni

Ova vrsta poklona sve više je aktuelna i kod nas. 3d štampa je pravi izbor ako nekog želite baš da iznenadite. Držač za čaše, telefon, kalendar sa držačem za olovke, kutije za čuvanje slušalica na primer u obliku omiljenog predmeta dragoj osobi itd. su neke od ideja koje će sigurno obradovati vašu dragu osobu. Kada je u pitanju 3d štampa cena varira u zavisnosti od onoga što želite Zahtevi poput visoke rezolucije, vidljivih slojeva štampe, da li je nešto lako da se štampa ili ne određuju i cenu 3d štampe i skladu sa navedenim rastu i cene 3d štampe. 

Individualni pokloni sa fotografijom

Teško da se bilo koja druga oblast može prilagoditi na toliko načina kao odeljak sa foto poklonima. Dostupni su štampane majice, duksevi, kačketi, privezci za ključeve sa odabranom fotografijom, foto slagalice i dr. Izbor je na vama a kvalitet zavisi od štamparije za koju se odlučite.  

Foto pokloni za školu

Raspust je ali treba razmišljati o stvarima za školu  poput pernica i kutija za ručak, školskih torbi. Možete svojim najmlađima prirediti iznenađenja sa motivima omiljenog lika iz crtaća na pernici  ili prelepo dizajniranih tonova i šara na kutiji za ručak . Budite kreativni i izaberite najkvalitetnije za vaše mališane.

Odeća i šolje

Najpopularnije su slike koje su dodatno dizajnirane sa individualnom posvetom na majici ili šolji za kafu, rokovniku. Možete koristiti lične fotografije, jedinstvene trenutke ili smešne poruke ili duhovite izreke. Ako tražite ideju, mnoge štamparije već imaju mnoge motive i urađene modele pa možda je neka baš za poklon vašoj dragoj osobi.

Razlozi zbog kojih se treba odlučiti na štampani personalizovani poklon

Mnogo je razloga zbog kojih je personalizovani poklon pravi poklon. Unikatno rešenje, poklon vezan baš za osobine ili uspomene za određenu osobu koja ga dobija, kvalitetna štampa i materijal, povoljne cene, originalnost i kreativnost neki su od razloga zašto se treba odlučiti na kupovinu štampanog poklona za određenu osobu. Tako da nemojte biti u dilemi da li je poklon odgovarajući- svi vole da dobiju nešto posebno, nešto što samo on ili ona ima. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here