Home Magazin Novak i Jelena ga preporučuju: Ovaj napitak očistit će vaše tijelo od teških metala

Novak i Jelena ga preporučuju: Ovaj napitak očistit će vaše tijelo od teških metala

0
Novak i Jelena ga preporučuju: Ovaj napitak očistit će vaše tijelo od teških metala

Kada se teški metali nagomilaju u našem organizmu, pretvaraju se u toksine koji mogu da izazovu neželjene efekte. Životna sredina, razni industrijski faktori, hrana koju unosimo, zagađen zrak – sve su to faktori koji doprinose „heavy metal“ problemu, koji može da izazove glavobolju, mučninu, umor, ali i da ostavi ozbiljnije posljedice.

Nekoliko sastojaka
Popularni ”Medical Medium”, guru zdravlja kome Novak i Jelena Đoković najviše vjeruju, ima jednostavno rješenje. Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka i blender da biste sami napravili savršeno sredstvo za detoksikaciju, smuti koji će vas začas osloboditi teških metala, piše Hello magazin.

Sastojci: 2 banane, 2 šolje divljih borovnica, šolja peršuna, šolja soka od pomorandže, kašičica ječmene trave u prahu, kašičica praha od spiruline, manja šaka crvene dulse alge u prahu, opciono: voda ili kokosova voda ili svježi sok od pomorandže.

Sve u blender
Stavite sve u blender i mutite najjačom brzinom da dobijete ujednačenu smjesu. Ako ne volite da smuti bude previše gust, dodajte malo vode.

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here