Home Magazin Kakvi mirisi privlače muškarce

Kakvi mirisi privlače muškarce

0
Kakvi mirisi privlače muškarce

Mirisi i se*s idu ruku pod ruku i zato je važno znati koji od mirisa će partneru prijati, i što je još važnije – koji će ga odbiti, prenosi “Hayat”. Stvar je, naravno, individualna, svaki muškarac je priča za sebe, ipak, barem dok ne saznate šta miriše po njegovom ukusu, izbjegnite sljedeće mirise:

1. Slatko

Čokolada je poznat afrodizijak, ali ako mirišete kao čokoladica, budite sigurni, odbićete ga. U stvari, to vam uopšte ne ide u korist, nije privlačno. Glamurove žene, Susan Cernech i Lindsy Unterberger su ispitale grupu muškaraca o tome koji ih mirisi privlače na ženama i na osnovu odgovora zaključile da, koliko god je miris hrane prijatan, treba da ostane u kuhinji. Jedan od ispitanika je rekao da ni žene ni muškarci ne treba da se osećaju na hranu. ‘Od mirisa hrane budem gladan, a ne uzbuđen’, rekao je drugi. Jedini izuzetak je miris vanile. Krema za tijelo koja miriše na vanilu je za muškarce zavodljiva.

2. Voće

Njihova odbojnost prema mirisima hrane se proteže i do svih citrusnih šampona i kozmetike koje koristimo svakog dana. Misle da je ukusna i osnažujuća ali nikako im nije se*si. Po njima, trebalo bi izbaciti sve što miriše na limun, jabuke, borovnice i druga voća. Takođe, ako je do njih, više su za mirise koji podsjećaju na odrasle, a ne na dečije bombone.

3. Cvijeće

Da li ste se ikada zapitale zašto vam momak ne kupuje cvijeće? Vjerovatno jer, kao i većina muškaraca, nije baš oduševljen mirisom. Po anketi, sve što miriše na cvijeće držaće ga na odstojanju. Prema Glamuru, sve što miriše kao ljiljani, ruže i lavanda nije baš primamljivo muškarcima. ‘Ne miriše na zavodljivu ženu, već na baku’, rekao je jedan od ispitanika. Ako mirišete kao buket cvijeća, nećete imati priliku da mu ostavite trag karmina na obrazu, ili bilo gdje drugdje.

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here