NaslovnicaMagazinGde postaviti rolo zavese koje se kače na prozor?

Gde postaviti rolo zavese koje se kače na prozor?

Objavljeno:

spot_img

Da su rolo zavese jedne od najsavršenijih izbora to je opšte poznato, ali mnogi nisu upoznali prednosti rolo zavese koje se kače na prozor i šta se dobija takvim odabirom pa ni ne znaju sve koristi ove vrste.
One se retko postavljaju, a dobrodošle su i u stambenim i u poslovnim objektima i donose sve one prednosti koje se dobijaju i klasičnim izborima i još mnogo toga više.

Rolo zavese koje se kače na prozor su idealne za male prostorije i male prozore

Rolo zavese koje se postavljaju na krilo prozora imaju malu kutiju koja se neprimetno uklapa i omogućava da zavesa pokrije samo staklo, a ne i prozorsku kutiju što donosi neke jedinstvene prednosti.
Zavese sa mehanizmom su idealne za male prostore, a naročito za male prostorije koje inače nemaju puno prostora na zidu ili plafonu za slobodan pad zavese.
Kada se zakače rolo zavese na prozorski okvir dobija se maksimalno prostrana prostorija, ali sa ukrasom u vidu zavese i štit samo na staklima što je dovoljno da se reguliše prodor svela i nivo prozirnosti, a da se mehanizam ne kači izvan prozorskog okvira.

Model idealan za kuhinje i kupatila

Gde postaviti rolo zavese koje se kače na prozor?
Gde postaviti rolo zavese koje se kače na prozor?

Idealan model za kuhinje i kupatila su zavese sa sistemima, a naročito rolo zavese koje se kače na prozor jer pored toga što zauzimaju malo mesta, one imaju i još neke prednosti zbog kojih su idealne kao izbor.
Rolo zavese ne upijaju mirise, ne smeta im vlaga, ne gore i ne prljaju se pa im neće smetati uslovi u kojima se nalaze.
Model zakačen na krilo je odličan i kada je važno da zavesa bude spuštena, a ujedno se prozor često otvara pa se i ovako postiže i jedno i drugo što je velika prednost baš u ovakvim prostorijama.

Rolo zavese su odličan dodatak u kancelarijskom prostoru

Ako želite da radni prostor učinite profesionalniji, čistijim i lepšim, rolo zavese su najbolji izbor, a naročito model koji se montira na ram prozora.
Zavese ne blede, dekorativne su, odlično mesto za promotivnu štampu… Svaki prostor će biti čistiji, potrebno je manje napora za održavanje, a reprezentativan je za svaki vid promocije i predstavljanja pred svojim klijentima.

Odličan izbor za kombinaciju sa drugim zavesama

Danas je vrlo popularno da se rolo zavese kombinuju sa draperima i služe kao unutrašnje roletne koje koriguju prodor svetla, ali su i dekorativne u prostoru kako same, tako i kao deo druge dekoracije. Za ovu svrhu se najčešće koriste rolo zavese koje se montiraju direktno na krilo pa se mehanizam ne vidi, a ujedno zavesa pokriva staklo onda kada je to potrebno.
Zavese su važan deo svakog doma. Izborom savremenih modela dobija se i dekoracija, ali i mnogo više.
Rolo zavese su jednostruke i imaju različit stepen prozirnosti, dekorativne su i sa preko 300 dezena se uklapaju u svaki prostor i zamisao o uređenju. Kada se odabere ovaj model postoji mogućnost i da se odabere mesto montaže, a svaka pozicija donosi jedinstvene prednosti.
U svemu ovome je najvažnije doneti prvu dobru odluku – angažovati stručnu firmu da napravi zavesu po meri i želji kupaca jer će se samo tako dobiti sve obećane prednosti.
Pored svoje funkcionalnosti i estetike, rolo zavese nude i praktičnost u održavanju.
Materijali od kojih se izrađuju mogu biti otporni na mrlje i pružaju jednostavno čišćenje. Ovo je posebno korisno u prostorima gde je izloženost prašini i prljavštini veća, kao što su kuhinje i kupatila.
Još jedna prednost rolo zavesa je njihova energetska efikasnost. One mogu pomoći u održavanju temperature u prostoriji, sprečavajući gubitak toplote tokom zime i smanjujući prodor sunčeve toplote tokom leta. Na taj način, rolo zavese mogu doprineti smanjenju potrošnje energije za grejanje ili hlađenje prostora, što može rezultirati i uštedom na računima za energiju.
Kada se radi o stilskom izboru, rolo zavese nude širok spektar opcija. Mogu se prilagoditi različitim enterijerima, bilo da želite klasičan, moderan ili rustičan izgled.
Sa velikim brojem boja, dezena i tekstura koje su dostupne, možete lako pronaći rolo zavese koje se savršeno uklapaju u vaš stil i ukus.
Na kraju, treba napomenuti da je važno odabrati pouzdanu i stručnu firmu koja će izvršiti montažu i pružiti kvalitetnu uslugu. Profesionalna firma će vam pomoći u odabiru pravog modela rolo zavesa, uzimajući u obzir vaše potrebe i želje. Oni će izmeriti prozore tačno po meri i osigurati da zavese pravilno funkcionišu i estetski se uklapaju u prostor.

Posljednje objavljeno

Trump neće svjedočiti na suđenju za prevaru u New Yorku

Očekivalo se da će se pojaviti drugi put da bi dokazao da njegova...

Delić posjetio Franjevački samostan i razgovarao o projektima podrške starima

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić posjetio je Franjevački samostan na...

Ovo je najsretnija zemlja u Evropi

Evropska agencija za statistiku (Eurostat) objavila je podatke godišnjeg istraživanja “indikatora kvaliteta života”,...

Pročitaj i ovo

Trump neće svjedočiti na suđenju za prevaru u New Yorku

Očekivalo se da će se pojaviti drugi put da bi dokazao da njegova...

Delić posjetio Franjevački samostan i razgovarao o projektima podrške starima

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić posjetio je Franjevački samostan na...