Home Ekonomija Velika novost! WhatsApp uvodi novu funkciju

Velika novost! WhatsApp uvodi novu funkciju

0
Velika novost! WhatsApp uvodi novu funkciju

Naime, korisnici WhatsAppa diljem svijeta, uz glasovnu poruku, mogu poslati i video poruku koja traje do do 60 sekundi, prenosi Fenix-magazin.

“Predstavljamo značajku koja će korisnicima omogućiti trenutno snimanje i dijeljenje video poruka u WhatsApp chatovima. Jednostavno je poput slanja kratke glasovne poruke”, napisao je izvršni direktor Meta Mark Zuckerberg na svom Facebook profilu.

Korisnici moraju ažurirati svoje WhatsApp aplikacije na pametnim telefonima, a potom mogu krenuti sa slanjem video poruka u nekoliko klikova.

Dovoljno je ući u chat s osobom kojoj želite poslati video, pritisnuti na ikonicu mikrofona kako bi se ona prebacila na ikonicu kamere i držati pritisnuto za snimanje videa. Zatim će se pojaviti izrez kamere u obliku kruga i korisnik može snimati.

Poslane video snimke će se odmah prikazati u chatu, ali bez zvuka, kako ne bi korisnike dovele u neugodnu situaciju. Tko želi zvuk, morat će pritisnuti na video snimku.

Iz WhatAppa napominju kako su video poruke zaštićene enkripcijom, kako bi bili sigurni da će ih vidjeti samo primatelji kojima ste ih poslali. prenosi n1

Haber.ba

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here