Home Ekonomija Slenderman nas ponovo vreba

Slenderman nas ponovo vreba

0
Slenderman nas ponovo vreba

Slenderman se vraća na velika vrata, donoseći strah i nelagodu. Nakon 2013. godine i igre Slender: The Arrival, u kojoj je bio ikonski lik, Slendy je bio odsutan iz horor igara. No, sada nas razvojni studio Blue Isle Studios intrigira najavom remastera ili potpunog nastavka ovog zastrašujućeg hita. Vraća se čudovište koje je unijelo strah među ljude.

Blue Isle je odlučio dodatno začiniti uzbuđenje pokretanjem odbrojavanja na svojoj službenoj web stranici. Sada imamo malo više od mjesec dana do velikog trenutka – vjerovatno će Slenderman u svojoj potpunosti, u svojem zlokobnom obliku s pipcima, iznenada iskočiti i natjerati nas da se strahovito prestrašimo. Prema preliminarnim izračunima, odbrojavanje završava 28. srpnja. Izgleda kao da nas čeka Slendermanovo ljeto.

Međutim, što nam zapravo donosi ovaj novi projekt? Iako bismo rado rekli da je to potpuni nastavak Slendera, vjerojatnije je da se radi o remakeu ili poboljšanoj verziji The Arrival-a. S obzirom na nedavnu popularnost remakeova horor igara, ovo se čini pametnim potezom. Preostaje nam samo da čekamo negdje u kutu sa svjetiljkom dok čekamo Slendyev povratak.

Objava Slenderman nas ponovo vreba prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here