Home Ekonomija Poziv mladima da otputuju i dobiju savjete za pokretanje biznisa

Poziv mladima da otputuju i dobiju savjete za pokretanje biznisa

0
Poziv mladima da otputuju i dobiju savjete za pokretanje biznisa

Agencija za razvoj preduzeća “Eda” objavila je javni poziv za mlade preduzetnike i one koji žele da to postanu, za učešće u programu Evropske unije “Erasmus za mlade preduzetnike”, tokom kojeg imaju priliku da otputuju u stranu zemlju i sarađuju s uspješnim preduzetnicima, a kako bi i sami razvili poslovne ideje.

Kako su pojasnili iz ove agencije, riječ je o programu prekogranične razmjene koji mladim i potencijalnim preduzetnicima iz BiH pruža priliku da otputuju u neku od zemalja regiona ili Evropske unije, tamo sarađuju sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima i dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da razviju svoju poslovnu ideju, poboljšaju biznis plan i pokrenu svoj biznis.

“Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne tri godine, vole da putuju i žele da prošire mrežu svojih kontakata. Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proaktivnih preduzetnika iz BiH i njihova iskustva su odlična”, saopštili su iz ove agencije.

Prema njihovim navodima, u bazi podataka programa “Erasmus za mlade preduzetnike” registrovano je oko 13.000 preduzetnika domaćina i preko 21.000 mladih preduzetnika iz 45 država, a do sada je uspješno realizovano preko 11.500 posjeta.

“Mladi i potencijalni preduzetnici iz BiH koji žele da dobiju detaljnije informacije o programu i načinu prijavljivanja, treba da najkasnije do subote, 30. septembra, popune online obrazac https://bit.ly/3Zg1MAq”, navodi se u saopštenju ove agencije.

Kako pojašnjavaju, za dodatne informacije i pojašnjenja moguće je kontaktirati Agenciju za razvoj preduzeća “Eda”, a kontakt osoba je Pavle Miovčić, čiji je mail: [email protected], a telefon 051/300-241.

(Pressmedia)


Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here