Home Ekonomija Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy S24!

Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy S24!

0
Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy S24!

Kako se bližimo 2024. godini, tako smo bliži i predstavljanju nove Samsungove flagship serije. Sljedeće godine stići će Galaxy S24 serija, a danas je poznati leaker objavio rendere Galaxy S24 telefona.

Samsung Galaxy S24 serija trebala bi uključivati tri člana – Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ i Samsung Galaxy S24 Ultra. Iako se ranije nagađalo da bi neki modeli iz ove serije mogli stići s novim dizajnom, prema najnovijim renderima objavljenim od strane poznatog leakera OnLeaksa, čini se da to neće biti slučaj.

Renderi koje je OnLeaks objavio u saradnji sa SmartPrix-om ukazuju nam na to da će Galaxy S24 biti gotovo identičan svom prethodniku. Čini se da su okviri malo drugačiji.

Ostatak dizajna uključuje tri kamere na zadnjoj strani koje su odvojene jedna od druge, bez bilo kakvog izreza. Tako će Galaxy S24 slijediti dizajn gotovo svih Galaxy telefona predstavljenih ove godine. Na desnoj bočnoj strani uređaja nalaze se tipka za kontrolu glasnoće i tipka za uključivanje, odnosno isključivanje uređaja.

Naprijed se nalazi prednja kamera u rupici pri vrhu ekrana.

Ranije smo saznali da će Samsung sva tri modela iz nadolazeće serije opremiti AMOLED panelima 13. generacije, koji su nazvani M13. Za ovaj ekran se kaže da je tanji, energetski efikasniji i da nudi bolji kvalitet prikaza u odnosu na prethodnika. Galaxy S24 serija bit će isporučena sa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipom, i to vjerovatno posebnim čipom samo za Galaxy S24 seriju. Nažalost, vrlo vjerovatno je da će čitava Galaxy S24 serija stići i u verziji sa Exynos 2400 čipom. Tako se očekuje da će Exynos modeli stići u Evropu i neke dijelove Azije, dok će ostale regije dobiti Snapdragon modele. Međutim, Ultra model trebao bi na svim tržištia navodno stići u Snapdragon verziji.

IZVOR/SOURCE

Objava Ovako bi mogao izgledati Samsung Galaxy S24! prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here