Home Ekonomija Ovaj tablet košta samo 85 EUR, a ima 256 GB memorije i 8 GB RAM-a! Akcija u Tomtop webshopu

Ovaj tablet košta samo 85 EUR, a ima 256 GB memorije i 8 GB RAM-a! Akcija u Tomtop webshopu

0
Ovaj tablet košta samo 85 EUR, a ima 256 GB memorije i 8 GB RAM-a! Akcija u Tomtop webshopu

Ako ste pročitali naslov i pomislili “ovo je predobro da bi bilo istinito” moguće je da ste u pravu, ali upravo ovo je proizvod koji je TomTop odlučio istaknuti u svojoj novoj akcijskoj ponudi. Radi se o pomalo neobičnom tabletu koji dolazi s Androidom 12 i košta samo 85.99 EUR – i to s porezom već uračunatim u cijenu i besplatnom dostavom. Neobičan je jer dolazi s Helio X20 procesorom, koji je nekada bio flagship procesor, ali je izašao još 2016. godine. Neobična kombinacija tako starog procesora i Androida 12.

Tu je onda i 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije što je blago rečeno neviđeno za tablet u ovom cjenovnom rangu (ili bilo kakav uređaj), a tu su i druge “standardne” stvari kao 10.1″ 1080p ekran i 7000 mAh baterija. To povlači neizbježno pitanje: “U čemu je kvaka?”. To je nažalost nemoguće znati bez da netko testira ovaj tablet, ali na nama je da vas obavijestimo o ovoj ponudi – ali i da vas upozorimo da očekivanja spustite na cijenu koju plaćate. Rijetkost je da vrlo jeftini Android tableti ispune očekivanja. Ako vam djeluje zanimljivo više informacija o ovom tabletu, kao i načinima kupovine, možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3Z54h8k
Dostava: Besplatna. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU.


(Sponzorirani članak)

Objava Ovaj tablet košta samo 85 EUR, a ima 256 GB memorije i 8 GB RAM-a! Akcija u Tomtop webshopu prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here