Home Ekonomija Osjetite snagu svog novca u Addiko banci Banja Luka – kamatna stopa tri odsto na oročenje godinu dana

Osjetite snagu svog novca u Addiko banci Banja Luka – kamatna stopa tri odsto na oročenje godinu dana

0
Osjetite snagu svog novca u Addiko banci Banja Luka – kamatna stopa tri odsto na oročenje godinu dana

BANJALUKA – Štednja na duži vremenski period je odlična navika i mogućnost da ostvarite dodatni izvor prihoda, ali i jedan od najboljih načina da klijenti na sigurnom mjestu čuvaju novčana sredstva. U Addiko banci Banja Luka odlučili su da klijentima do 31. avgusta ponude mogućnost štednje na 12 mjeseci uz atraktivnu kamatnu stopu od čak tri odsto.

FOTO: Ustupljena fotografija

„Kontinuirano ukazujemo klijentima na značaj štednje, a ovoga puta smo odlučili da ponudimo Addiko štednju uz atraktivnu kamatnu stopu. Zainteresovani koji se do kraja avgusta odluče oročiti novčana sredstva na samo 12 mjeseci u Addiku, imaju kamatnu stopu od čak 3%, pri čemu je efektivna kamatna stopa jednaka nominalnoj kamatnoj stopi. Ova ponuda se odnosi na nova oročenja u Addiko za klijente svih banaka, bez komplikovanih bankarskih procedura.“, izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci a.d. Banja Luka.

Addiko banka Banja Luka članica je Addiko grupacije čije sjedište je u Beču, što je garancija stabilnosti i pouzdanosti, a u proteklih nekoliko godina, kako to potvrđuju i godišnji rezultati, banka posluje uspješnije nego ikada.

O posebnoj ponudi štednje u Addiko banci Banja Luka saznajte više na linku. Za sva pitanja pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000. PR

Objava Osjetite snagu svog novca u Addiko banci Banja Luka – kamatna stopa tri odsto na oročenje godinu dana prenijeta sa portala Capital.ba – Informacija je capital.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here