NaslovnicaEkonomijaNova radna mjesta: Delta Marketing u BiH zapošljava 60 novih agenata

Nova radna mjesta: Delta Marketing u BiH zapošljava 60 novih agenata

Objavljeno:

spot_img

Vijesti o otvaranju novih radnih mjesta u našoj zemlji raduju Bosance i Hercegovce.

Posljednjih sedmica nekoliko firmi bilo je prisiljeno otpustiti desetine i stotine radnika, zbog čega otvaranje novih radnih mjesta u ovom trenutku ima dodatnu težinu.

Tešanj je posljednjih desetak godina sinonim za uspješnost i raj za investitore, a rijetke su sredine u Bosni i Hercegovini kao ovaj gradić gdje je pozitivan prirodni priraštaj i gdje je zaposleno više radnika nego prije rata. Sada su tu brojne uspješne kompanije i firme koje svoje proizvode plasiraju na svjetsko tržište. U Tešnju će uskoro “Delta Marketing” otvoriti 60 novih radnih mjesta.

– Nismo slučajno izabrali Tešanj za proširenje našeg poslovanja. Ovdje investitori imaju vrhunske uslove i podršku lokalne zajednice. Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo 70 radnika, odlučili smo se na proširenje poslovanja. Moramo istaći susretljivost nadležnih općinskih struktura u Tešnju – ističu iz “Delta Marketinga”.

“Delta Marketing” jedna je od najuspješnijih firmi za telemarketing u našoj zemlji u oblasti odlaznih poziva (outbound calls) .

– Mi pomažemo da kupce pretvorite u zadovoljne kupce. Iza nas je decenija uspješnog rada. Kod nas se tačno zna šta ko radi i nema prostora za improvizacije. Naša najveća snaga su vrijedni i profesionalni radnici. Pažljivo biramo svakog radnika. Ako želite uspješno komunicirati za brendove i s ljudima, morate ih razumjeti. Zato ne radimo uvijek sve za svakoga, već vam nudimo upravo ono rješenje koje vama odgovara. Kako bi na kraju vaši kupci bili više nego zadovoljni vama i vi nama. Ne možete kupiti zadovoljstvo kupaca, ali možete uložiti u njega. Imamo modernu korisničku službu koja radi sa dosta strasti, znanja i ideja. Imamo iskustvo, stručnost i uspjehe iz 30 projekata u svim industrijama, od opskrbe energijom i telekomunikacija, preko anketa i planiranja, do potencijalnih kupaca u svim mogućim kategorijama – kažu iz “Delta Marketinga” te dodaju da zbog proširenja poslovanja i u Sarajevu traže deset novih radnika, a koji uslovi su potrebni za radno mjesto možete pogledati na ovom linku.

Kako ističu, ova firma postavlja standarde za svoju industriju u pogledu sigurnosti, tehnologije i inovacija i uvijek može ponuditi najbolja rješenja.

– Naša grupacija ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve radimo po njihovim standardima. Širom Bosne i Hercegovini su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije. Nakon otvaranja filijale u Tešnju nastavljamo sa drugim bh. gradovima i daljim razvojem. Plan nam je da do 2025. godine imamo 200 zaposlenih. Imamo velike planove, a sigurno da ćemo ih realizirati bez većih problema jer nudimo plate iznad prosjeka i ostale uslove koji su bolji nego kod konukrencije. Uslov je poznavanje njemačkog jezika i godinu dana rada u telefoniji – poručuju iz ove firme.

(Pressmedia)


Bilans.ba

Posljednje objavljeno

Izetbegović: Besmisleno glasati o smjeni Heleza. Treba glasati o smjeni kompletnog Vijeća ministara

Lider SDA Bakir Izetbegović potvrdio je danas da ova stranka neće podržati zahtjev...

Pomoću ovog jednostavnog trika vaš hljeb će biti svjež mnogo duže

Međutim, TikTok korisnica Sammar Charif, tvrdi da ovo nije najbolji način da vam...

Pročitaj i ovo