Home Ekonomija Navee romobil s 500W motorom trenutno je samo 459 EUR uz poseban kupon! Besplatna brza dostava…

Navee romobil s 500W motorom trenutno je samo 459 EUR uz poseban kupon! Besplatna brza dostava…

0
Navee romobil s 500W motorom trenutno je samo 459 EUR uz poseban kupon! Besplatna brza dostava…

Malo što ima praktično kao romobil kada živite u gradu i želite izbjeći gužve. Još da pri tome ima solidan motor… Tu u priču uskače Navee N65 romobil koji ima 500W motor što mu omogućava da savlada 25% uzbrdice – iako to naravno u dobroj mjeri ovisi i o težini vozača. Trenutna cijena je 529 EUR no ako iskoristite kupon kod naveden ispod cijenu možete oboriti na samo 459 EUR. Pored toga romobil se nalazi na EU skladištu što znači da je porez već uračunat u cijenu i da možete računati na besplatnu i brzu dostavu (do 5 radnih dana).

Navee S65 je ograničen na maksimalnu brzinu od 25 km/h zbog EU zakona, no ako se osjećate avanturistično u teoriji i to možete “otključati”. Ima 10″ gume, nosivost je 120 kg, a maksimalni domet u idealnim uvjetima je 65 km. Tu je i IPX4 certifikat za zaštitu od kiše i prskanja vode. Više informacija o ovoj zanimljivoj ponudi možete pronaći ispod. Samo požurite jer su količine vrlo ograničene.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3wWOsUS
Kupon za popust: FFP4495
Dostava: Besplatna i brza. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje članice EU


(Sponzorirani članak)

Objava Navee romobil s 500W motorom trenutno je samo 459 EUR uz poseban kupon! Besplatna brza dostava… prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here