Home Ekonomija Huawei ponuda mjeseca!

Huawei ponuda mjeseca!

0
Huawei ponuda mjeseca!

Izuzetna HUAWEI nova 11 serija je pravi odgovor na težnje mlađih, ali i drugih korisnika, da imaju savremene telefone koji obećavaju moćne fotografije.

Elegantani i ultra tanki, HUAWEI nova 11 nudi mnogo toga, ali je njegov najsnažniji adut superiorna, ultraširoka selfi kamera od 60 MP, uz koju ćete zablistati na svim fotografijama.

Na velikom ekranu ovog modela sve teče glatko i brzo, a igranje igrica je posebno iskustvo. Sa odličnim korisničkim iskustvom, uz mnogo memorije i super brzim punjenjem, HUAWEI nova 11 je pravi izbor za sve vaše potrebe.

Neka vam pažnju privuče i HUAWEI nova 11i, cjenovno pristupačniji model izvanrednih karakteristika. Osim što plijeni izgledom, omogućiće vam fotografije visoke rezolucije koje ćete sa uživanjem gledati na velikom ekranu od 6,8 inča.

Gromoglasnog zvuka za što bolji doživljaj muzike i filmova, HUAWEI nova 11i će uvijek biti spreman za vas jer dugotrajnu bateriju puni super brzi punjač.

Sa novim satom na ruci, pokažite svoj stil!

Fantastičan spoj vrhunskog stila, novih tehnologija i kontrole zdravlja, Huawei Watch satovi su stvoreni da se savršeno uklope u vaš život.

Oni izražavaju pravu snagu jer kombinuju ogromnu moć procesora sa vrhunskom izdržljivošću.

Neodoljive modele potražite u m:tel ponudi: HUAWEI Watch Ultimate, HUAWEI Watch GT 3 Pro i HUAWEI Watch GT 3 SE.

Koristite ih kao podršku na vašem putu zdravog života i vježbanja!

Više informacija o Huawei ponudi mjeseca pronađite na mtel.ba ili pozivom na 0800 50 000.

BONUS VIDEO:

Objava Huawei ponuda mjeseca! prenesena sa portala Aloonline.ba.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here