Home Ekonomija Gazda iz BiH u znak zahvalnosti počastio svoje radnike putovanjem u Istanbul: ‘Bez njih ovaj uspjeh nije moguć!’

Gazda iz BiH u znak zahvalnosti počastio svoje radnike putovanjem u Istanbul: ‘Bez njih ovaj uspjeh nije moguć!’

0
Gazda iz BiH u znak zahvalnosti počastio svoje radnike putovanjem u Istanbul: ‘Bez njih ovaj uspjeh nije moguć!’

Coly Company iz Mosorovca kod Lukavca jedna je od najvećih proizvođača tjestenina, jufki i konditorskih proizvoda u našoj državi. Nakon što su na konferenciji “100 najvećih u BiH i regionu” proglašeni vodećom kompanijom u svojoj djelatnosti po ostvarenim prihodima u 2022. godini, menadžment kompanije je odlučio da svoje uposlenike nagradi poklon putovanjem u Istanbul (Turska).

coly-istanbul-1a

– Ostvariti ovakav prestižan rezultat bez učešća svih uposlenih je nemoguće, zato smo i odlučili da svi zajedno to i proslavimo. Jer ako zajedno stvaramo, red je da zajedno i proslavljamo – kaže Safet Kolić, direktor Coly Company, te dodaje:

– Mi smo dokaz da je predanim radom, domaćim sirovinama i kvalitetnim proizvodima, uz potrošača koji je uvijek na prvom mjestu, uspjeh moguć i u našoj državi.

Inače ovo nije prvi ovakav potez menadžmenta ove kompanije, a kažu da neće biti ni posljednji, te da opravdava njihov slogan “Coly, nešto što se voli”.

coly-istanbul-2a

(Pressmedia)


Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here