Home Ekonomija Developeri Call od Dutya smislili genijalan način za hvatanje cheatera

Developeri Call od Dutya smislili genijalan način za hvatanje cheatera

0
Developeri Call od Dutya smislili genijalan način za hvatanje cheatera

Tim odgovoran za Activisionov Ricochet sustav protiv varanja nastavlja unapređivati ​​svoje strategije protiv varalica, a najnovija mjera koja se primjenjuje u Call of Duty: Modern Warfare II prilično je zabavna.

Takozvane halucinacije su likovi mamci umetnuti u igru ​​koji su vidljivi samo osumnjičenim ili potvrđenim varalicama. Mamci se ne temelje na umjetnoj inteligenciji, već su klonovi pravih igrača, zbog čega izgledaju realističnije. Halucinacije ne mogu utjecati na ciljanje, napredak ili iskustvo igranja legitimnog igrača, ali mogu uzrokovati značajne probleme varalicama.

Mamci emitiraju istu vrstu legitimnih podataka kao i pravi lik. Na primjer, aimbot će ih uhvatiti baš kao što bi to učinio pravi igrač. Kao rezultat toga, halucinacije mogu natjerati hakere da se identificiraju kao varalice (ako su oni jedini koji mogu vidjeti mamac i stupaju u interakciju s njim, moraju biti varalice) i također ih usporiti.

Na drugom mjestu, Ricochet tim je predložio još jedan trik zvan živi pijesak koje bi usporio ili zamrznuo kretanje varalica. Ovaj način postavlja odgodu veze varalica s poslužiteljem igre, što ih je zapravo čini lakim metama za druge igrače.

Koliko god bilo zabavno, tim je na kraju odlučio ukloniti živi pijesak jer je utjecao na iskustvo legitimnih igrača. Međutim, ostavili su otvorenom mogućnost ponovnog razmatranja koncepta u budućnosti.

Activision je također pružio ažuriranje o novouvedenoj metodi detekcije za ono što naziva zlonamjernom upotrebom hardverskih uređaja trećih strana koji pružaju nepravednu prednost. Unutar prva dva tjedna, tim je zabilježio pad od 59 posto u korištenju problematičnih uređaja u Modern Warfare II i Warzone.

IZVOR

Objava Developeri Call od Dutya smislili genijalan način za hvatanje cheatera prenijeta sa portala Bajtbox.

Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here