Home Ekonomija Amko komerc pred Bajram zaposlenicima isplaćuje regres, marketi neće ni raditi na prvi dan Bajrama

Amko komerc pred Bajram zaposlenicima isplaćuje regres, marketi neće ni raditi na prvi dan Bajrama

0
Amko komerc pred Bajram zaposlenicima isplaćuje regres, marketi neće ni raditi na prvi dan Bajrama

Amko komerc će u naredni ponedjeljak, pred Kurban-bajram, zaposlenicima isplatiti regres, što je vijest o kojoj su više govorili iz uprave ove kompanije.

“Regres će biti uplaćen na račune svih zaposlenika koji u Amko komercu rade minimalno šest mjeseci. To je za Amko komerc nešto više od 300.000 KM. Cilj nam je da naši zaposlenici mogu na vrijeme isplanirati bajramske praznike ali i godišnji odmor koji slijedi. Ovo je za sve naše zaposlenike dobrodošao bonus, regres za godišnji odmor jer želimo da svi naši zaposlenici uživaju u zasluženom odmoru”, istakli su iz Uprave Amko komerca.

Iz ove kompanije su podvukli da posebnu pažnju pridaju razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja i stručnog usavršavanja svojim zaposlenicima omogućavaju i daljnji razvoj karijere, u skladu s potrebama poslovanja.

Regres u Amko komercu

Regres u Amko komercu

“Trudimo se da budemo konkurentni u visini plate, svi naši zaposleni u trgovinama mogu da ostvare i bonus. Na ovaj način svi zaposlenici su motivisani za rad, a budući da se bonus na promet isplaćuje na temelju zajedničkog rada, bez obzira na radno mjesto u trgovini, ovaj model podstiče timsku atmosferu. Ono što je najbitnije, jeste da imamo zadovoljne zaposlenike, ali i kupce, koji dobivaju najkvalitetniju uslugu”, kazali su iz Amko komerca.

Kao i prethodnih godina, sve poslovnice Amko komerca ne rade 28. juna, kada se obilježava prvi dan Bajrama.

(Pressmedia)


Bilans.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here