Home BiH Zahiragić prozvao Ramu Isaka zbog teretane, ovaj ga pozvao da ga nauči: Možda ti se neće svidjeti što nema čakije

Zahiragić prozvao Ramu Isaka zbog teretane, ovaj ga pozvao da ga nauči: Možda ti se neće svidjeti što nema čakije

0
Zahiragić prozvao Ramu Isaka zbog teretane, ovaj ga pozvao da ga nauči: Možda ti se neće svidjeti što nema čakije

Nakon što je na današ njoj sjednici Doma naroda Parlamenta FBiH Haris Zahiragić prozvao federalnog ministra unutrašnjih poslova Ramu Isaka zbog teretane i upotrebe helikoptera, ovaj mu je ekspresno odgovorio.

Podsjetimo, Zahiragić je na sjednici između ostalog za Isaka rekao da previše vremena provodi u helikopteru, pa se osvrnuo na ministrove fotografije iz teretane kazavši mu da bi “više pažnje trebao obratiti na noge”.

Isak je u odgovoru poručio da samo osobama “intelektualnih kapaciteta Harisa Zahiragića može biti ‘čudno’ i ‘sporno’ što federalni ministar unutrašnjih poslova koristi teretanu”.

“S obzirom na to da sam certificirani instruktor borenja koji posjeduje međunarodne diplome u toj oblasti i crni pojas, spreman sam izdvojiti svoje vrijeme i naučiti Harisa Zahiragića borilačkim vještinama. Možda mu se neće dopasti što u ovoj vrsti vježbi nije dozvoljena upotreba čakije, ali tu mu ne mogu pomoći.

Vidno zabrinut za njegovo zdravlje, pozivam Zahiragića da obavezno započne s korištenjem teretane i kardio treninzima umjesto što se čudi ljudima koji treniraju.

Proces skidanja viška kilograma, posebno ako je riječ o višku od 30 ili više kilograma, je mukotrpan i zahtjevan proces, ali isplativ.

Brže ćeš se Harise kretati, regulisat ćeš holesterol koji ti je sigurno povišen s obzirom na tvoju preveliku kilažu, manje ćeš se znojiti i bit ćeš lijep samom sebi kada se pogledaš u ogledalo, a možda i okolini”, kazao je Isak.

Dodao je da će u toku treninga izbacit negativnu energiju i “frustracije uzrokovane ličnim i političkim nezadovoljstvom.”

“I još nešto Harise, ja sam ‘dedo’ koji ima šestero unučadi. A pogledaj sebe s 32 godine”, dodao je Isak.

Raport.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here