Home BiH Oglasila se voditeljica koja je prije mjesec dana teško povrijeđena u nesreći: Ovo je prestrašno!

Oglasila se voditeljica koja je prije mjesec dana teško povrijeđena u nesreći: Ovo je prestrašno!

0
Oglasila se voditeljica koja je prije mjesec dana teško povrijeđena u nesreći: Ovo je prestrašno!

Nakon što je u petak uveče, u centru Sarajeva, došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pijan i bez vozačke dozvole Armin Berberović usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić, a povrijedio još dvije djevojke, na Facebooku se oglasila voditeljica Lejla Šabić koja je nedavno bila žrtva saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđena.

Šabić ističe da je očigledno da zakoni u BiH ne važe za sve i za svakoga isto.

“Nažalost, u državi Bosni i Hercegovini zakoni očigledno ne važe za sve a pravda nije ista za svakoga. Na sreću, Amina i ja smo žive iako sam prošla i prolazim kroz neopisivi pakao. Nažalost, mnoge druge žrtve bahatih vozača nisu a nadležni svoj posao ne rade!”, napisala je Šabić.

Na objavu premijera KS Nihada Uka da trenutno u KS imamo 51 kameru, a da će on lično insistirati da se novim kamerama pokriju nove lokacije u gradu, posebno mjesta nesreća poput sinošnje, Šabić je odgovorila:

“Kakve kamere? Da li Vi zaista živite u ubjeđenju da će kamere spriječiti manijake za volanima? Umjesto što piju kafice i pišu kazne za parkiranje kad treba i kad ne treba bilo bi super da policija počne da vodi računa o dešavanjima na cestama. Ovo je PRESTRAŠNO”, poručila je Šabić koja je u aprilu ove godine teže povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila na Dolac Malti, općina Novo Sarajevo.

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.

Raport.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here