NaslovnicaZdravljeKažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma

Kažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma

Objavljeno:

spot_img

Vojna dijeta je popularna među ljudima koji žele da izgube više kilograma u kratkom vremenskom periodu. Reč je o načinu ishrane zasnovanom na malim obrocima koji su osmišljeni da sagore višak masti, ubrzaju metabolizam i pomognu vam da izgubite do četiri kilograma za samo sedam dana.

Ime je dobila po tome što je strog i disciplinovan način ishrane, a sadrži hranu koja se ponekad može naći u borbenim paketima za vojsku, kao što su krekeri ili konzervirana tunjevina. Međutim, nijedna vojska zvanično ne podržava ovakav način ishrane, a ne zna se ni ko je dijetu osmislio.

E sad, nijedan nutricionista neće podržati ovakav režim ishrane, ali uprkos tome žene ga se pridržavaju.

Dijeta se drži samo tri dana u nedelji. Nakon toga, trebalo bi da napravite četvorodnevnu pauzu tokom koje se preporučuje unos približno 1.500 kalorija dnevno, pa možete da ponovite vojničku dijetu ako želite da smršate više.

PRIMER TRODNEVNOG JELOVNIKA

PRVI DAN

DORUČAK ½ grejpfruta, 1 kriška tosta, 2 kašike putera od kikirikija, 1 šolja kafe ili čaja RUČAK 115 grama tunjevine, 1 kriška tosta,  1 šolja kafe ili čaja VEČERA 85 grama kuvanog mesa po želji,  150 grama boranije,  ½ banane 1 mala jabuka, 1 kuglica sladoleda od vanile

DRUGI DAN

DORUČAK 1 jaje, 1 kriška tosta, ½ banane RUČAK 200 grama svežeg sira, 1 tvrdo kuVano jaje, 5 malih krekera VEČERA 2 viršle, 175 grama kuvanog brokolija, 25 grama šargarepe, ½ banane

TREĆI DAN

DORUČAK 5 krekera, 1 kriška tvrdog sira (npr. gauda), 1 manja jabuka RUČAK 1 tvrdo kuvano jaje
1 kriška tosta VEČERA 230 grama tunjevine, ½ banane, 1 kuglica sladoleda od vanilije

Najzena.rs

Posljednje objavljeno

Bakiru nije imao ko da piše

Iako je Krajina poznata po čestim smjenama vlasti i turbulentnim političkim dešavanjima, jučerašnja...

Pročitaj i ovo

Bakiru nije imao ko da piše

Iako je Krajina poznata po čestim smjenama vlasti i turbulentnim političkim dešavanjima, jučerašnja...