Home Zdravlje Cijeli život pogrešno cijedite špagete: Ovaj način je jedini ispravan

Cijeli život pogrešno cijedite špagete: Ovaj način je jedini ispravan

0
Cijeli život pogrešno cijedite špagete: Ovaj način je jedini ispravan

Još jedan koristan trik u domaćinstvu za koji možda niste znali.

Na internetu možemo pronaći more saveta koji će nam olakšati kuvanje i skratiti boravak u kuhinji, a među njima je puno onih koji su našim bakama i majkama bili “normalni”, a kasnije se izgubili. Ovaj koji donosimo je jedan od takvih, a pokazaće vam kako da na najlakši način procedite testeninu nakon kuvanja.

Obično stavljamo cedilo u sudoperu, pa potom u njega malo po malo izlivamo sadržaj lonca u kojem smo kuvali špagete, na primer. Ili krompir ili povrće ili bilo šta drugo. Oni drugi stavljaju i poklopac na šerpu, pa ga malo podignu kako bi iscedili vodu.

Međutim, to nisu jedini načini za ceđenje, a nikako nisu ni najjednostavniji.

Znate li da postoji mnogo lakši način?

Oni dovitljiviji koristiće cedilo kao poklopac za šerpu, koju će zatim nagnuti kako bi izlili vodu, a testenina će ostati u šerpi.

I dok će nekome ovo biti dobro znani trik, drugima će biti pravo otkrovenje, pa svakako ne budite lenji da isprobate ovu tehniku sledeći put kada budete kuvali špagete, odnosno testeninu.

@tiger_lee_uk Which hack did you try and love the most? 👌😍 #momhack #momhacks #pasta #hack #hacks #hacksoflife #tiktokhacks #lifehack #lifehacks #momsoftiktok #wow #amazing #fyp #foryoupage #viral #trending #tiger_lee_uk ♬ Slow and comical BGM(1083863) – Blanket

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here