Royal Jelly Kinder

21,20 KM

  • Poboljšava fizičke i psihičke performanse
  • Jača imunitet
  • Povećava apetit i apsorpciju vitamina i minerala
  • Antimikrobni efekat
  • Za djecu iznad 3 godine
  • Prijatan okus banane

Dostava: 6,00 KM za neograničenu količinu!

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
 +387 62 23 22 39
Količina
Kategorija:

ROYAL KINDER JELLY ampule a 10, Dodatak prehrani s matičnom mliječi za djecu od 3 godine

ROYAL KINDER Jelly je dodatak ishrani namijenjen djeci starijoj od 3 (tri) godine. Jedna bočica od 10 ml sadrži 500 mg matične mliječi prijatnog okusa banane. Hranjive i protektivne vrijednosti matične mliječi poboljšavaju fizičke i psihičke performanse, jačaju odbrambene snage organizma, povećavaju apetit i apsorpciju vitamina i minerala, uz dodatni antimikrobni efekat.

Matična mliječ je izvanredan koncentrat biološki aktivnih sastojaka, bitnih za pravilno funkcionisanje organizma. Sadrži vodu, proteine, ugljikohidrate, vitamine (posebno B vitamine), minerale, enzime, esencijalne aminokiseline, kao i nukleinske kiseline (DNK i RNK). Proizvodi Royal Jelly ne sadrže gluten. Matična mliječ je poznata po sadržaju 10-hidroksidecenoične kiseline (10-HDA), nezasićene masne kiseline izolovane isključivo iz matične mliječi, koja snažno djeluje protiv bakterija i gljivica. Matična mliječ je jedan od najbogatijih prirodnih izvora acetilholina koji je odgovoran za prijenos nervnih impulsa i lučenje žlijezda, a sadrži i gamaglobulin, koji jača imunitet.

ROYAL KINDER Jelly može se primjenjivati u svako doba godine, a posebno se preporučuje tokom smjene godišnjih doba i u periodu čestih prehlada, kod gubitka apetita i tjelesne težine, fizičkog i psihičkog zamora, stanja anemije, tokom školske godine i pojačanog stresa pred ispitivanje znanja učenika. Sadrži više od 4% HDA. Svaka bočica sadrži 1,6% ili 166,5 mg liofilizirane matične mliječi (ekvivalentno 500 mg svježe matične mliječi). Preporučuje se upotreba na dnevnoj osnovi, jedanput dnevno, prije doručka, direktno iz ampule ili prethodno rastvoreno u vodi ili soku.

TOP