Home Svijet Žena izbola goste jer su joj ukazali na ‘prljavu kuću’

Žena izbola goste jer su joj ukazali na ‘prljavu kuću’

0
Žena izbola goste jer su joj ukazali na ‘prljavu kuću’

Cijelom incidentu je svjedočilo i njeno dvoje djece, piše Fox News. Prema izvjetaju policije, službenici su nakon ponoći u nedjelju zaprimili dojavu o napadu.

Kad su stigli na mjesto događaja, dvije gošće su ispričale da ih je 24-godišnja Tatiana Iniguez napala nakon što su komentarisale da joj je kuća prljava. Žene su, kako tvrde, ukazale na nered s obzirom da u kući živi četvero male djece. Vlasnica kuće ima dvoje djece, no, u kući živi još jedna žena sa dvoje mališana, prenosi Index.

Iniguez je nakon tih komentara napala jednu od gošći i pokušala je zadaviti. Kada je druga žena odlučila intervenisati i razdvojila Iniguez i napadnutu gošću, 24-godišnjakinja je zgrabila nož, napala je i prijetila da će je ubiti. Policija navodi da je Iniguez tokom incidenta ubola jednu od žrtava ispod desnog oka.

Žrtva je također na rukama imala posjekotine koje je zadobila dok se pokušavala odbraniti. Policija je u izvještaju napisala da je kuća bila prljava i da se u podrumu nalazila ekstremna količina psećeg izmeta te puno mrtvih miševa. Iniguez je uhapšena te je optužena za napad. Trebala bi se pojaviti na sudu 14. marta.

Haber.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here